Full Operational Lease bedrijfswagen

Zakelijk leasen van uw bedrijfswagen gebeurt het meest op basis van Full Operational Lease. Logisch, want met Full Operational Lease bij XLLease bent u verzekerd van zorgeloos en zo comfortabel mogelijk leasen, zonder verrassingen. Voor een vast bedrag per maand verzekert XLLease u als ondernemer of wagenparkbeheerder van 100% mobiliteit, altijd en overal.

Uw bedrijfswagen leasen met Full Operational Lease; XLLease regelt álles.

XLLease neemt u alle zorg rondom financiering, onderhoud, beheer, verzekeringen, reparaties en meer uit handen. Bovendien legt Full Operational Lease van uw bedrijfswagen geen beslag op de liquiditeit van uw onderneming.

De belangrijkste voordelen van Full Operational Lease bij XLLease:

 • U kiest uit al onze merken en modellen uw favoriete bedrijfswagen.
 • U bent verzekerd van volledige service en altijd en overal 100% mobiel.
 • Eén telefoontje en u kunt bij stilstand weer aan het werk. XLLease handelt pech, schade of reparatie aan uw bedrijfswagen verder voor u af.
  Persoonlijk en prettig contact, wij kennen u en uw situatie.
 • U krijgt één maandfactuur met daarop een vast bedrag, geen verrassingen.
 • Uw financiële middelen blijven beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
 • XLLease koopt uw leaseauto aan en deze staat dus niet op uw balans.
 • Uw leaseauto blijft op naam staan van XLLease. Dus dragen wij het risico voor de
  restwaarde aan het eind van de contractperiode.

Privé, zakelijk, nieuw en occasion leasen

Full Operational Lease is bij XLLease mogelijk voor particulieren, dus privé, maar ook zakelijk. Denk aan een bedrijfswagen of bedrijfsbus. Verder kunt u nieuw leasen, maar ook biedt XLLease uitstekende occasions aan voor lease.

U hoeft niets te regelen of te administreren

U hoeft helemaal niets te regelen of te administreren wanneer u kiest voor een Full Operational Leasecontract van uw bedrijfswagen(s). Wij, van XLLease, regelen dat voor u. Met Full Operational Lease bespaart u dus zeeën aan tijd, geld en energie. Die kunt u voortaan besteden aan uw bedrijf. Bij de maandfactuur zijn alle denkbare kosten inbegrepen. Van de financieringskosten tot en met operationele kosten. Denkt u bij het laatste aan onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling, verzekering, vervangend vervoer, houderschapsbelasting, hulpdiensten, brandstof(pas) en banden verwisselen.

Interesse in Full Operational Lease?

Wij van XLLease informeren u graag over de mogelijkheden van Full Operational Lease voor uw bedrijf. Onze accountmanager komt graag bij u voor een advies op maat. Maak hiervoor direct een vrijblijvende afspraak.