Zakelijk CUPRA leasen

CUPRA zakelijk leasen

CUPRA zakelijk leasen bij XLLease

Lease zakelijk een CUPRA bij XLLease en je beleeft onvergetelijk rijplezier. Bij CUPRA draait het niet alleen om elektrisch rijden, maar om passie, prestatie en kracht. Bij XLLease is het mogelijk om een CUPRA te leasen. Wij bieden u verschillende leasevormen aan zoals: full operational lease, flexible lease enoccasion lease. Welke leasevorm het beste bij u past, hangt af van uw wensen en verwachtingen. Bij XLLease is het ook mogelijk om elektrische modellen te leasen.

Full operational lease

Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, biedt XLLease een full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijdt u weg in een gloednieuwe CUPRA. De auto blijft eigendom van XLLease en aan het einde van uw contract levert u de auto gewoon weer bij ons in. Het enige wat u nog hoeft te regelen is het wassen van uw auto en tanken. En ook daarvoor kunt u een brandstof- of laadpas pas bij ons regelen. Wel zo makkelijk.

Wij kunnen alle modellen van CUPRA direct en snel leveren. Benieuwd naar de meest actuele voorraad, voorzien van scherpe actietarieven? Neem dan direct contact met ons op

Full Operational Lease - XLLease
Waarom XLLease?
  • Persoonlijk contract op maat
  • Transparante werkwijze
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1
Zakelijk CUPRA Formentor leasen

CUPRA Formentor e-HYBRID

Pure power
Zakelijk CUPRA leasen bij XLLease

CUPRA Leon e-HYBRID

Vol vermogen op de buitenwegen, volledig elektrisch in de stad.
Zakelijk CUPRA Leon Sportstourer leasen

CUPRA Leon Sportstourer e-HYBRID

Sportwagen of station? Het is het allebei.