XLLeaseLeasevormenOperational LeaseFull Operational Lease

Full Operational Lease

Comfortabel leasen met Full Operational Lease

Full Operational Lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Dat is niet zo verwonderlijk. Met Full Operational Lease bent u verzekerd van zorgeloos en zo comfortabel mogelijk leasen, zonder verrassingen. Voor een vast bedrag per maand bent u als ondernemer of wagenparkbeheerder verzekerd van 100% mobiliteit, altijd en overal.

Alle zorg rondom financiering, onderhoud, beheer, verzekeringen, reparaties en meer neemt XLLease uit handen. Bovendien wordt er bij Full Operational Lease geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming.

Wilt u advies op maat over de mogelijkheden van Operational Lease? Vul het aanvraagformulier in en we nemen snel contact met u op.

De belangrijkste voordelen van Full Operational Lease bij XLLease:

  • U kiest uit al onze merken en modellen uw favoriet
  • U bent verzekerd van volledige service en altijd en overal 100% mobiel
  • Eén telefoontje en u kunt weer aan het werk. XLLease handelt het verder voor u af
  • Persoonlijk contact, wij kennen u en uw situatie
  • U krijgt één maandfactuur met daarop een vast bedrag, geen verrassingen
  • Uw financiële middelen blijven beschikbaar voor bedrijfsvoering
  • De leaseauto wordt door XLLease aangekocht en staat dus niet op uw balans
  • De leaseauto blijft op naam staan van XLLease en draagt dus het risico voor de restwaarde aan het eind van de contractperiode

U hoeft helemaal niets te regelen of te administreren wanneer u gaat voor een Full Operational Leasecontract. Wij van XLLease doen dat voor u. Met Full Operational Lease bespaart u dus zeeën van tijd, geld en energie die u kunt besteden aan uw bedrijf. Bij de maandfactuur zijn zowel de financieringskosten als alle operationele kosten, zoals onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling, verzekering, vervangend vervoer, houderschapsbelasting, hulpdiensten, brandstof(pas) en banden verwisselen inbegrepen.

Interesse in Full Operational Lease?

Wij van XLLease informeren u graag over de mogelijkheden van een Full Operational Lease voor uw bedrijf. Onze accountmanager komt graag bij u voor een advies op maat. Maak hiervoor direct een afspraak.