Volvo zakelijk leasen

Volvo zakelijk leasen

  • Persoonlijk contract op maat
  • Transparante communicatie
  • Vast contactpersoon

Volvo zakelijk leasen

Uw nieuwe Volvo al gevonden? Of bent u nog bezig met het maken van een keuze? Bij Volvo heeft u genoeg opties. Allemaal met een strak design en iconische looks. Altijd genoeg ruimte voor het gezin. Op het gebied van elektrisch rijden bent u ook bij Volvo aan het juiste adres. Elk model is ook verkrijgbaar als plug-in hybride. Kiest u voor volledig elektrisch rijden? Bekijk dan eens de Volvo EX30 en XC40.

Populaire Volvo modellen

Volvo Full Operational Lease

Bij XLLease maken we het leasen van een Volvo volledig zorgeloos met ons Full Operational Lease pakket. Geniet van het rijden in een gloednieuwe Volvo met de zekerheid van een vast maandelijks bedrag, zonder onverwachte kosten. Ons Full Operational Lease pakket dekt alle essentiële aspecten van voertuigbezit, inclusief onderhoud, verzekering, en wegenbelasting. U hoeft zich geen zorgen te maken over de waardevermindering of het doorverkopen van de auto, want aan het eind van het leasecontract levert u de auto gewoon weer bij ons in.

Heeft u specifieke wensen of bent u geïnteresseerd in een andere leasevorm? Geen probleem, bij XLLease bieden we tevens opties zoals Shortlease en Occasion Lease aan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welk leasepakket het beste bij uw behoeften past. Ons team van experts staat klaar om u een persoonlijke en professionele service te bieden.

Volvo EX30 zakelijk leasen

De Volvo EX30 markeert een spannende nieuwe richting in Volvo's toewijding aan elektrische mobiliteit. Als een compacte elektrische SUV combineert de EX30 stedelijke wendbaarheid met Volvo's kenmerkende veiligheid en duurzaamheid. De EX30 is speciaal ontworpen voor de moderne stadsbewoner en biedt een indrukwekkende actieradius (476km WLTP), snel opladen en een reeks slimme technologieën die de rijervaring zowel comfortabel als intuïtief maken. Het interieur is rijkelijk uitgerust met geavanceerde connectiviteitsfuncties en milieuvriendelijke materialen, wat de EX30 niet alleen een slimme keuze maakt voor het milieu, maar ook voor diegenen die op zoek zijn naar een toekomstgerichte auto die prestaties en praktische bruikbaarheid naadloos combineert.

XLLease - Marcel
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Marcel en hij helpt u vooruit!