Volvo zakelijk leasen

Volvo zakelijk leasen

Volvo zakelijk leasen

Uw nieuwe Volvo al gevonden? Of bent u nog bezig met het maken van een keuze? Bij Volvo heeft u genoeg opties. Allemaal met een strak design en iconische looks. Altijd genoeg ruimte voor het gezin. Op het gebied van elektrisch rijden bent u ook bij Volvo aan het juiste adres. Elk model is ook verkrijgbaar als plug-in hybride. Kiest u voor volledig elektrisch rijden? Bekijk dan eens de Volvo C40 en XC40.

Volvo zakelijk leasen bij XLLease:

  • Persoonlijke en snelle service
  • Oplossingen voor iedere situatie
  • Regionaal actief, met een landelijk sterke moederorganisatie

Meer dan alleen Volvo zakelijk leasen

Is een Volvo niet de leaseauto die u zoekt? Ook dan helpt XLLease u verder. Als multimerk leasemaatschappij kunt u ieder merk/model bij ons zakelijk leasen. Van een kleinere auto, perfect voor in de stad. Tot een grote stationwagen, met ruimte voor het hele gezin. Een stoere SUV, ook geen probleem. En ook voor de gebruikers van bedrijfswagens of busjes hebben we volop keus. Zakelijk leasen bij XLLease.

Volvo zakelijke leaseproducten

Bij XLLease heeft u de keus uit diverse leaseproducten voor zakelijke lease. Zo kiest u gemakkelijk de juiste vorm voor uw situatie.

Full operational lease
De meest gekozen leasevorm. En dat is niet zo gek. Met full operational lease weet u precies waar u aan toe bent. Volledig ontzorgd en zorgeloos leasen.

Flexible lease
Met dit product bieden we u de ultieme vorm van flexibel leasen. U heeft alle voordelen van een full operational leasecontract, een vast maandbedrag met volledige service. Tevens heeft u ook de mogelijkheid om uw leaseauto, na de eerste 12 maanden, kosteloos in te leveren.

Occasion lease
Snel wegrijden in een jong gebruikte leaseauto? Dat kan met occasion lease van XLLease. U least tegen gunstige voorwaarden en een aantrekkelijk tarief. De afschrijving heeft al deels plaatsgevonden. En ook zit u niet vast aan een langlopend contract.

 

Volvo zakelijk leasen

XLLease - Marcel
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Marcel en hij helpt u vooruit!