Seat -  Zakelijke lease bij XLLease
SEAT zakelijk leasen

SEAT zakelijke lease

SEAT is jong en uniek, gekenmerkt door sportiviteit. Daarnaast is SEAT ook een populair merk met frisse en innovatieve designs, verzekerd van veiligheid door een combinatie van Spaanse en Duitse technieken. Bij XLLease kunt u terecht voor het leasen van een SEAT. Als leasemaatschappij hebben wij een groot aanbod aan modellen beschikbaar voor de lease. Wij bieden u verschillende leasevormen aan zoals: full operational lease, flexible lease en occasion lease. Welke leasevorm het beste bij u past, hangt af van uw wensen en verwachtingen. Bij XLLease is het ook mogelijk om elektrische modellen te leasen. 

 

Full Operational Lease

Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, biedt XLLease een full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijdt u weg in een gloednieuwe SEAT. De auto blijft eigendom van XLLease en aan het einde van uw contract levert u de auto gewoon weer bij ons in. Het enige wat u nog hoeft te regelen is het wassen van uw auto en tanken.

U heeft de keuze uit veel verschillende SEAT-modellen als Business Intense uitvoering. Wat dacht u van de populaire Ibiza, of de veel gekozen Leon ST. Bij XLLease kunnen we deze rijk uitgeruste auto’s ook uit voorraad leveren. Zo rijdt u snel weg.

Vraag direct een offerte aan

seat ibiza lease

SEAT Ibiza

Al 30 jaar een icoon
seat leon lease

SEAT Leon

De High-Tech Hatchback
seat arona lease

SEAT Arona

Compacte SUV voor de stad
seat tarraco lease

SEAT Tarraco

Seat's grootste SUV
seat ateca lease

SEAT Ateca

De nieuwe Ateca
Full Operational Lease - XLLease
Waarom XLLease?
  • Persoonlijk contract op maat
  • Transparante werkwijze
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1
seat leon sport lease

SEAT Leon Sportstourer

De sportieve station
XLLease - Jan
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze accountmanager Jan en hij helpt u vooruit!