MINI zakelijk leasen

MINI zakelijk leasen

Zakelijk leasen van een MINI

MINI kon u in 1959 al op de (Britse) wegen vinden. En eigenlijk met vrijwel dezelfde looks als nu. De iconische vormen herkent iedereen.  Uiteraard zijn zowel het interieur als het exterieur met de tijd mee veranderd. Strakke lijnen, metallic kleuren en voorzien van alle innovatieve en technologische snufjes die u maar wenst. De MINI Cooper ontstond in de jaren '70 en de Clubman in de jaren '80. Beide modellen zijn nog steeds te verkrijgen.

Op het gebied van elektrisch leasen ben je ook bij MINI aan het juiste adres. Voor zowel de fan van plug-in hybride als 100% elektrisch heeft MINI een model beschikbaar. Dezelfde looks, maar dan duurzamer.

Zakelijk MINI leasen bij XLLease

  • Persoonlijke service
  • Maatwerkoplossingen
  • Heldere werkwijze

Meer dan alleen MINI zakelijk leasen

Is MINI toch niet het merk voor u? Geen probleem, kies uit één van de vele merken die verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt. XLLease is een multimerk leasemaatschappij, u kunt dus elk merk/model bij ons leasen. Vraag ook eens naar onze occasions of voorraadmodellen en rijd snel weg in uw leaseauto.

 

Zakelijk leaseproduct

Bij een goede leaseauto hoort ook een goed leaseproduct. Bij XLLease heeft u de keuze uit diverse soorten leasevormen. Van het traditionelere full operational lease naar het moderne flexible lease. Bij beide profiteert u van één maandbedrag met onder andere de verzekering, wegenbelasting, onderhoud en banden. Maar de looptijden kunnen verschillen.

 

MINI zakelijk leasen

Vraag direct een offerte aan.

XLLease - Nobert
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze leaseadviseur Norbert en hij helpt u vooruit!