MINI zakelijk leasen

MINI zakelijk leasen

  • Persoonlijk contract op maat
  • Transparante communicatie
  • Vast contactpersoon

Zakelijk leasen van een MINI

MINI kon u in 1959 al op de (Britse) wegen vinden. En eigenlijk met vrijwel dezelfde looks als nu. De iconische vormen herkent iedereen.  Uiteraard zijn zowel het interieur als het exterieur met de tijd mee veranderd. Strakke lijnen, metallic kleuren en voorzien van alle innovatieve en technologische snufjes die u maar wenst. De MINI Cooper ontstond in de jaren '70 en de Clubman in de jaren '80. Beide modellen zijn nog steeds te verkrijgen.

Op het gebied van elektrisch leasen ben je ook bij MINI aan het juiste adres. Voor zowel de fan van plug-in hybride als 100% elektrisch heeft MINI een model beschikbaar. Dezelfde looks, maar dan duurzamer.

Populaire MINI modellen

MINI Full Operational Lease

Wij bieden een volledige service en zekerheid te bieden met ons Full Operational Lease pakket. Met deze optie kunnen uw medewerkers voor een vast maandelijks bedrag rijden in een gloednieuwe MINI, terwijl XLLease eigenaar blijft van het voertuig. Aan het einde van het leasecontract kunt u de auto gemakkelijk bij ons inleveren. Wij zorgen voor alle details, inclusief verzekering, afschrijving, belastingen, en zelfs een laad- of tankpas.

Heeft u voorkeur voor een andere vorm van leasing? Geen probleem. Bij XLLease bieden we ook Shortlease en Occasion Lease aan. Bent u benieuwd welke leaseoptie het beste aansluit bij uw behoeften? Neem dan gerust contact met ons op, en wij staan klaar om u verder te helpen.

MINI Countryman zakelijk leasen

De MINI Countryman biedt een perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en rijplezier. Als de grootste MINI in het assortiment, biedt de Countryman ruime zitplaatsen en een genereuze bagageruimte, ideaal voor gezinnen of diegenen die extra ruimte nodig hebben. Het kenmerkende MINI-design is overal terug te zien. De Countryman is ook beschikbaar in een plug-in hybride versie, die een milieuvriendelijke rijervaring biedt zonder in te boeten aan kracht of prestaties. Met geavanceerde technologie en veiligheidsfeatures garandeert de MINI Countryman een comfortabele, veilige en stijlvolle rit, waar het avontuur u ook brengt.

XLLease - Nobert
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze leaseadviseur Norbert en hij helpt u vooruit!