XLLeaseVeelgestelde vragenWat regelt XLLease als ik schade krijg?

Wat regelt XLLease als ik schade krijg?

Ten eerste: nadat u uw schade bij ons heeft gemeld, halen wij uw auto op. Overigens, als u ons belt krijgt u geen anonieme belcomputer aan de lijn, maar direct een betrokken en kundige medewerker van XLLease. Dat verschil verzacht al meteen uw ongemak.

Eigen schadeherstelbedrijf

Uw auto met rijdbare schade brengen wij linea recta onder bij ons eigen schadeherstelbedrijf. Uw leaseauto komt dus als het ware thuis. Vervolgens, als uw leasecontract hierin voorziet, geven wij u een vervangende auto, op het niveau van uw schadeauto. Is uw auto niet meer te rijden na de schade? Dan staat er bij ons bergingsbedrijf een vervangende auto voor u klaar.

Schadeherstel

Dan start het feitelijke schadeherstel. Omdat we dat bij ons eigen schadeherstelbedrijf doen, houden wij 100% grip op herstel op fabrieksniveau én een zo kort mogelijke doorlooptijd. Na een laatste check leveren wij uw auto weer tiptop bij u af. Precies zoals uw leaseauto ooit de fabriek verliet. Tussendoor regelen wij ook alle rompslomp met onze verzekeraar. Het enige wat wij van u verwachten, is een compleet ingevuld schadeformulier. Alle verdere communicatie met onze verzekeraar verzorgen wij. De enige voorwaarde voor al deze voordelen is dat wij ook voor u de verzekering onder uw leasecontract hebben afgesloten. Is dit niet zo, dan regelt u dat vandaag bij XLLease nog met één belletje.