XLLeaseVeelgestelde vragenMijn Multitankcard werkt niet, wat moet ik doen?

Mijn Multitankcard werkt niet, wat moet ik doen?

Bij XLLease spreken we niet van een Multitankcard, maar noemen we dit een brandstofpas of tankpas. Overigens, het is ook niet standaard opgenomen in uw leasecontract bij XLLease dat u een brandstofpas of tankpas krijgt.

Heldere afspraken

Heeft u inderdaad een brandstofpas of tankpas via XLLease? Dan spreekt XLLease in uw leasecontract goed met u af welke brandstoffen u wel en niet mag tanken en hoe vaak. Ook andere afspraken over de brandstofpas of tankpas leggen wij in uw leasecontract nauwgezet vast.

Cash geld op zak biedt extra zekerheid

Werkt uw brandstofpas of tankpas op enig moment niet? Dan ligt dit buiten de verantwoordelijkheid van XLLease. De magneetstrip kan bijvoorbeeld kapot zijn. U dient dit direct rechtstreeks te melden bij de exploitant van de pas zelf. Betaalt u de brandstoftransactie ter plekke cash om door te kunnen, dan verrekent XLLease dit uiteraard met u binnen de daarvoor geldende regels. Klik hier voor meer informatie over het indienen van uw brandstof declaratie. Mocht u niet kunnen tanken omdat u uw limiet heeft bereikt en daardoor acuut in een penibele situatie belandt? Dan kunnen wij voor u tijdelijk de limieten verhogen. Het doel van XLLease is om u altijd mobiel te houden.