Full operational lease

Rij zorgeloos met full operational lease bij XLLease en kom niet voor verrassingen te staan.
Geschreven door het Redactieteam
27-1-2022 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam, XLLease
27-1-2022 | Leesduur 3 min
Full operational lease
Rij zorgeloos met full operational lease bij XLLease en kom niet voor verrassingen te staan. 
Operational lease is een van de meest voorkomende zakelijke leasevormen. Full operational lease is een all-in leasepakket waarbij u volledig wordt ontzorgd. Alle bijkomende kosten zoals reparatie, onderhoud, belasting en verzekering zijn al inbegrepen in het leasetarief. Optioneel kunt u nog winterbanden en andere componenten hieraan toevoegen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en staat u niet voor verrassingen. Een bijkomend voordeel is dat er geen beslag gelegd wordt op uw onderneming.

Aantal voordelen van operational lease
Met operational lease bij XLLease ervaart u veel voordelen. Een voordeel is bijvoorbeeld het persoonlijke contact. De medewerkers van XLLease kennen uw bedrijf en situatie, wel zo fijn. Ook bepaalt u hoeveel u uit handen geeft, dit kan de volledige zorg zijn. Daarnaast kunt u kiezen uit vele merken en modellen auto's, precies aansluitend op uw situatie. Bij (volledig) elektrische auto's met full operational lease worden ook de kosten van de laadpaal en de laadpas verwerkt in het leasetarief.

Lees hier meer over de voordelen van operational lease bij XLLease. Is operational lease een te uitgebreid leaseproduct voor u? Bekijk dan eens ons product financial lease.

Prijzen en bijtelling
In een full operational leaseprijs zitten diverse componenten verwerkt, zoals verzekering, pechhulp en wegenbelasting. Ook rente en afschrijven zijn onderdeel van de prijs. De bijtelling betaalt uw medewerker, hoe hoog de bijtelling is hangt weer af van diverse factoren, zoals bijtellingspercentage, inkomen en de fiscale waarde van de auto.

Wilt u meer weten over operational lease?
Wij maken graag een advies op maat voor u. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.
Productinformatie
Geschreven door het Redactieteam
27-1-2022 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam | XLLease @ XLLease
27-1-2022
Lees meer over:
Delen