XLLeaseLeasevormenShortlease

Shortlease

Nu aantrekkelijke Shortlease aanbiedingen bij XLLease

Shortlease is een vorm van autolease waarbij u voor een relatief korte periode gebonden bent aan een leasecontract. Vaak betreft Shortlease een leasecontract van zo’n twee tot 12 maanden. Wanneer een auto langer dan 30 dagen wordt ingezet via EasyRent, ons zakelijke verhuurbedrijf, is de auto daarna per dag opzegbaar.

Shortlease via XLLease kan om verschillende redenen een uitkomst zijn.

  • Bijvoorbeeld wanneer u één of meer tijdelijke medewerkers aanneemt die een leaseauto nodig hebben.
  • Of wanneer u tijdelijk extra auto’s nodig heeft voor een specifiek project.
  • Of als u niet gebonden wilt zijn aan een leasecontract van 48 maanden.
  • Met shortlease realiseert u uw eigen ideale balans tussen privé en zakelijk rijden. U kunt bijvoorbeeld op vakantie in een ruime auto met trekhaak voor de caravan. En gaat u weer aan het werk? Dan kiest u voor de rest van het jaar voor een kleinere auto.
  • Shortlease is ook een uitkomst bij een eenmalig project waarbij er tijdelijk veel kilometers moeten worden gemaakt. U kiest dan gewoon voor shortlease voor de duur van uw project en houdt zo de kosten perfect in de hand.
  • Nog een advies: gaat het om veel projectkilometers? Kiest dan binnen shortlease voor een dieselauto. Bij minder te rijden kilometers is het weer gunstiger om binnen shortlease te kiezen voor een benzineauto.

Dat is het mooie van Shortlease: genieten van een snelle service en de voordelen van een kortlopend contract. Tegelijkertijd de vrijheid om, wanneer u maar wilt, het contract om te zetten of te verlengen. Uw Shortleasecontract krijgt u nergens anders zo flexibel als bij XLLease.

Shortlease is flexibel en gemakkelijk

Detacheringbedrijven, zzp’ers en anderen die tijdelijk een auto nodig hebben en niet gebonden willen zijn aan een langlopend leasecontract kiezen altijd voor shortlease want shortlease biedt u de flexibiliteit van huren en het gemak van full operational lease. Omdat uw auto, zonder boete, per dag opzegbaar is hoeft u geen lange en dure leaseperiode uit te zitten en kunt u uw vervoer op bijna elk gewenst moment aanpassen aan de voor u actuele omstandigheden.

Profiteer van de aantrekkelijke Shortlease aanbiedingen bij XLLease

Om Shortlease voor u extra aantrekkelijk te maken, presenteren wij u hier enkele concrete aanbiedingen, met maandpremie en al. Zo ziet u direct waar u aan toe bent. Uiteraard spelen er meer beslissingen mee die uw kosten voor Shortlease bepalen, maar deze populaire aanbiedingen geven u direct al een goed inzicht.

Volkswagen Up! benzine

Een Volkswagen die handzaam is in de stad én een kilometervreter op de snelweg. Dat is de up! Eén van de ruimste, veiligste en vooral leukste auto's.

Lease ‘m nu  vanaf één maand vanaf € 459,-.

Volkswagen Polo diesel

De Volkswagen Polo is de meest innovatieve auto in zijn klasse. Zo is hij voorzien van de nieuwste assistentiesystemen en het unieke entertainmentsysteem genaamd ‘App-Connect’, waarmee de Polo zelfs de eerste in Europa is. Bovendien zijn de stoere, compacte lijnen van de Polo verder aangescherpt.

Lease ‘m nu  vanaf één maand vanaf € 744,-.

Audi A3 Sportback benzine

De Audi A3 Sportback bouwt zijn voorsprong uit. Zijn technologie is intuïtief te bedienen, hij heeft een strak design en het gebruiksgemak is state-of-the-art.

Lease ‘m nu  vanaf één maand vanaf € 951,-.

Seat Leon diesel

Met een fris uiterlijk en scherpe lijnen heeft de SEAT Leon een subtiele make-over gekregen. Jong en modern, terwijl het wel een echte Leon blijft!

Lease ‘m nu  vanaf één maand vanaf € 909,-.

 

Benieuwd naar Shortlease?

Graag adviseren wij u of Shortlease voor uw bedrijf de juiste keuze is.

Bel XLLease voor meer informatie of maak direct een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers. Wij helpen u graag snel verder!