XLLeaseLeasevormenOperational LeaseNetto Operational Lease

Netto Operational Lease

Uw kosten volledig onder controle met Netto Operational Lease

Netto Operational Lease is een flexibele vorm van Operational Lease. U houdt zelf de touwtjes in handen en bepaalt wat u uit handen geeft en wat niet. Zo houdt u uw kosten volledig onder controle. Met Netto Operational Lease  kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen het onderhoud en de verzekering van uw leaseauto zelf te regelen. Alle overige zorg komt dan voor rekening van XLLease, de mogelijkheden zijn legio.

De belangrijkste voordelen van Netto Operational Lease bij XLLease:

  • U kiest uit vele merken en modellen uw eigen favoriete leaseauto
  • U bepaalt waarvoor u zelf verantwoordelijk blijft en waarvoor XLLease zorgt
  • Maandelijks één factuur met een vast bedrag, zonder verrassingen
  • Uw financiële middelen blijven beschikbaar voor de bedrijfsvoering
  • De leaseauto wordt door XLLease aangekocht en staat niet op uw balans
  • De leaseauto staat op naam van XLLease, u draagt dus geen risico voor de restwaarde aan het eind van de contractperiode

Met de keuze in welke mate u zaken rondom uw leaseauto uitbesteedt, bepaalt u ook uw administratie. Want u administreert natuurlijk alleen het deel waarvoor uzelf verantwoordelijkheid neemt wanneer u gaat voor een Netto Operational Leasecontract. De rest doet XLLease voor u!

Met Netto Operational Lease bespaart u in ieder geval tijd, geld en energie die u kunt besteden aan uw bedrijf. Hoeveel precies, dat is volledig aan u.

Weten wat Netto Operational Lease voor u betekent?

Wij van XLLease helpen en adviseren u graag met een vrijblijvend advies op maat. Vul het contactformulier in of maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers.