XLLeaseOver XLLeaseXLLease voor wagenparkbeheer

XLLease voor wagenparkbeheer

XLLease denkt met u mee

Bij XLLease hebben we alles in huis wat nodig is om zo comfortabel mogelijk een goede leaseauto te rijden. Er is een schadebedrijf, autobedrijf en natuurlijk de leasemaatschappij zelf. Bij het samenstellen van onze producten kijken we altijd door de ogen van u als klant. Waar moeten een leasecontract en leaseauto aan voldoen? Dat geldt ook voor onze service en de persoonlijke manier waarop we met u omgaan. Niet alleen uw accountmanager kent uw bedrijfssituatie maar ook de medewerker die u aan de telefoon krijgt als u ons belt en vervolgens alles voor u regelt.

Bij XLLease weet u waar u aan toe bent

Om tot het juiste leasecontract te komen, bekijken we allereerst uw situatie. Bent u starter of runt u al jaren een succesvol bedrijf met een wagenpark? En misschien wilt u of uw medewerker wel helemaal geen leaseauto rijden maar een leasefiets. Ook voor dit soort bijzondere leasevormen bent u bij XLLease aan het juiste adres. Om grip te houden heeft u 24/7 inzage in ons managementrapportagesysteem en voert uw accountmanager periodiek een persoonlijk gesprek.

Bij XLLease houden we niet van onduidelijkheid of verrassingen achteraf. Daarom staan alle voorwaarden helder in het leasecontract. Ook is er, om misverstanden te voorkomen, de inleverhandleiding. Want wanneer is er sprake van gebruikersschade of schade die gemeld moet worden? Onze inleverhandleiding beschrijft de verschillen duidelijk. Net als hoeveel gebruikersschade een auto mag hebben bij einde leasecontract. Duidelijk en overzichtelijk, zowel voor u als voor ons.

Vrijblijvend advies?

Graag adviseren wij u en uw bedrijf over de mogelijkheden en verschillende leasevormen van XLLease. Stuur ons uw gegevens via het contactformulier voor meer informatie of maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers. Wij helpen u graag snel verder!