De voordelen van Occasion Lease

Soms zijn er van die dingen die bijna te mooi lijken om waar te zijn, maar dat toch echt zijn. Zoals met Occasion Lease, een leasevorm die eigenlijk alleen maar voordelen biedt. We zetten ze graag even voor u op een rij.
Geschreven door John Plette
29-8-2023 | Leesduur 4 min
Geschreven door John Plette, Commercieel Directeur
29-8-2023 | Leesduur 4 min
De voordelen van Occasion Lease

Directe beschikbaarheid

Bijna elke leaserijder heeft het wel eens meegemaakt: je hebt een nieuwe leaseauto nodig, kiest een auto uit die bij je past, om vervolgens een flinke tijd te moeten wachten voordat je hem geleverd krijgt. Hoewel fabrikanten er de laatste tijd in slagen om de levertijden van nieuwe auto’s wat in te perken, zijn die nog steeds behoorlijk lang. Met Occasion Lease heeft u geen enkele last van lange levertijden. Wie bij ons een occasion leaseauto uitzoekt, rijdt daarmee in een aantal dagen al weg.  

 

Aanzienlijk financieel voordeel

Als het gaat om afschrijving, dan is de ‘kop er al af’ bij een occasion. Daardoor valt de leaseprijs een stuk lager uit. Dat betekent niet alleen lagere maandelijkse kosten, maar het biedt mogelijk ook de kans om in een auto te rijden die anders misschien net buiten de grenzen van uw budget valt. En er is nog iets: omdat de oorspronkelijke cataloguswaarde van een occasion vrijwel altijd lager is dan die van een gloednieuwe auto, is ook de bijtelling lager. Ook bij het leasen van een gebruikte elektrische auto kunt u profiteren van een aantrekkelijk bijtellingsvoordeel.


Meer flexibiliteit door kortere looptijden

Weet u niet of u meerdere jaren wilt blijven rijden in uw leaseauto? Ook dan is Occasion Lease een ideale oplossing. Bij XLLease zijn occasion leasecontracten mogelijk vanaf een looptijd van 12 maanden. Dat geeft u meer flexibiliteit en biedt u na een jaar alle vrijheid om te kijken of en hoe u verder wilt gaan met uw leaseconstructie.   


Groot aanbod van jonge occasions

Ons ruime aanbod van jonge occasions is zo groot, dat u bij ons altijd een occasion leaseauto vindt die aan uw eisen voldoet. Alleen al in onze eigen directe voorraad kunt u kiezen uit vaak meer dan 100 auto’s in alle segmenten. Daarnaast kunnen we putten uit de vele honderden occasions van ons partnerbedrijf Pouw, één van de grootste autodealers van Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda en VW Bedrijfswagens van ons land. Een occasion leasen die perfect bij u past: u vindt hem gegarandeerd bij ons.


Gebruikte elektrische auto leasen: wees er snel bij

Ook als u elektrisch wilt rijden, is Occasion Lease zeer aantrekkelijk. We hebben veel jonge EV’s op voorraad, waarmee u in een aantal dagen op de weg zit en profiteert van een lage bijtelling. In ons actuele aanbod vindt u diverse elektrische auto’s met lage bijtellingstarieven en een zeer scherpe leaseprijs. Heeft u interesse in het leasen van een gebruikte elektrische auto? Wees er dan snel bij, want door het fiscale beleid van de overheid zijn de lage bijtellingstarieven voor elektrische auto’s binnenkort voorgoed verleden tijd.  


subsidies

 

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bel dan met een van onze leaseadviseurs of stuur een e-mail naar ons. U kunt via onze website ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen voor de occasion leaseauto van uw keuze. We nemen dan contact met u op om uw wensen in kaart te brengen. Het resultaat is altijd een op maat gesneden aanbod. Is uw occasion leasecontract eenmaal rond, dan rijdt u binnen 3 tot 5 dagen in een zo goed als nieuwe leaseauto!

Neem vrijblijvend contact op

Productinformatie
Geschreven door John Plette
29-8-2023 | Leesduur 4 min
Geschreven door John Plette | Commercieel Directeur @ XLLease
29-8-2023
Lees meer over:
Delen