ID. Buzz lease bij XLLease

VDK Groep bedrijvenpagina

Welkom bij XLLease

Welkom op de speciale pagina voor de bedrijven van de VDK Groep. Hier vind je alle informatie over het wagenpark. VDK Group, XLLease en Pouw werken nauw met elkaar samen om u te ondersteunen en te ontzorgen. Zo blijven berijders mobiel en de administratieve lasten onder controle.


Fleetplatform account aanvragen

Met het Fleetplatform kunnen de berijders van de VDK Groep makkelijk zelf hun leaseauto configureren, het leasetarief berekenen en het leasevoorstel indienen bij hun wagenparkbeheerder. De specifieke voorwaarden zoals deze in de autoregeling van de VDK Groep zijn vastgelegd dienen hierbij als uitgangspunt. De wagenparkbeheerder van het VDK bedrijf kan een Fleetplatform account voor de betreffende medewerker aanvragen.

Alles in één overzicht
Download de app voor leaserijders of maak gebruik van onze Quick Reference Card en heb alle informatie handig in één overzicht.

Volkswagen bedrijfswagen leasen

VDK Groep heeft exclusieve afspraken gemaakt met XLLease en Pouw voor de inzet van Volkswagen bedrijfswagens. Als onderdeel hiervan zijn een aantal standaard modellen samengesteld. Op basis van bedrijfsspecifieke wensen kunnen deze verder aangepast worden. Door middel van dit aanvraagformulier kan de wagenparkbeheerder van het VDK bedrijf eenvoudig een offerte aanvragen.


Vraag advies

Hulp nodig bij je keuze voor een Volkswagen bedrijfswagen? Stel je vraag aan Jan Wolterink
per e-mail of bel direct naar 06-53274545


Volkswagen Caddy
Volkswagen Caddy
Comfortline uitvoering met extra opties naar wens toe te voegen
Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter
Comfortline uitvoering met extra opties naar wens toe te voegen
Schade melden

Meld je schade bij Heutink & Heij Verzekeringen via Rene de Boer (06-13939046) of neem contact op met Claudia van der Kolk van VDK Groep.

XLLease, uw universele leasemaatschappij
Ruitschade
Heb je ruitschade? Maak dan snel een afspraak voor het herstellen van de ruitschade bij Carglass. Zij helpen je verder.
Brandstofpas

Vraag een brandstofpas aan bij Rik Vermeulen (038-3334663) van Esso Vermeulen of bij Roos Bunskoek (085-0773300) van FuelCard.

Wij helpen je graag

Ben je op zoek naar passend advies over jouw zakelijke mobiliteit? Of heb je een vraag over jouw rijdend wagenpark bij XLLease? Stel je vraag via ons contactformulier of stuur een e-mail naar vdk@xllease.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

XLLease - Wim
Wil je meer informatie?
Stel je vraag via ons contactformulier of stuur een e-mail naar vdk@xllease.nl. Wij nemen zo snel mogelijk content met je op!