XLLeaseOver XLLeaseLeasemaatschappij

Leasemaatschappij

Een universele leasemaatschappij

XLLease is een universele leasemaatschappij. Dit betekent dat u bij onze leasemaatschappij keuze heeft uit een groot aantal automerken en bijbehorende modellen.

XLLease is ook een flexibele leasemaatschappij en biedt diverse mogelijkheden aan leasevormen. U kunt lang of kort leasen, als zzp’er, MKB’er of privé persoon en biedt verschillende financieringsmogelijkheden.

De leasemaatschappij die meedenkt

Wat onze leasemaatschappij extra bijzonder maakt, is dat ook startende ondernemers bij ons de kans krijgen een leaseauto te rijden. Waar zij bij andere leasemaatschappijen vaak eerst een aantal jaren succesvol moeten ondernemen, kunnen zij bij XLLease direct terecht voor een kortlopend leasecontract tegen gunstige voorwaarden. Wilt u liever een motor dan een auto leasen? Ook dat is mogelijk bij onze leasemaatschappij.

XLLease is een leasemaatschappij die denkt in namen en gezichten, niet in nummers. Daarom zult u bij ons nooit een klantnummer hoeven doorgeven en kennen onze medewerkers u gewoon bij naam. Onze accountmanagers gaan periodiek het gesprek met u aan, bekijken uw situatie en denken daarin met u mee. Alleen op die manier kunnen wij u de dienstverlening bieden die u verdient. Daar geloven wij in. XLLease is tenslotte niet zomaar een leasemaatschappij.

Meer weten? Neem contact op met een van onze accountmanagers.