XLLeaseOver XLLease

Over XLLease

Klantbeoordeling 8,1

Wij krijgen als leasemaatschappij gemiddeld een 8,1 van onze klanten en daar zijn we enorm trots op!

Bekijk alle beoordelingen

XLLease: Super voor ondernemers

XLLease is een universele leasemaatschappij. Dat betekent dat u bij ons uw leaseauto kiest uit een bijzonder uitgebreid merkenaanbod. Binnen onze dienstverlening is alleen het beste goed genoeg en dat geldt voor alles. Van de leaseauto zelf tot aan onze service eromheen.

Heldere communicatie bij XLLease

Bij XLLease zeggen we waar het op staat, wel zo duidelijk. Wij communiceren helder over onze voorwaarden zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Geen kleine lettertjes. Uw accountmanager weet wie u bent, wat u doet en denkt mee. Dat kan alleen door regelmatig persoonlijk contact te hebben. Hij luistert en speelt daarna in op uw wensen. Of u nu een vervoersbehoefte van één of honderden auto’s heeft, dat maakt niets uit. XLLease biedt u de complete oplossing, afgestemd op uw vraag. Dat is waar het bij ons om draait.

De zekerheden van XLLease

U kent nu onze flexibiliteit en voordelen. Maar XLLease biedt ook zekerheden. We zijn onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services. Deze solide en financieel stabiele organisatie, behoort tot de top 3 grootste leasemaatschappijen van Nederland. Zo profiteren we van de (inkoop)kracht en kennis. Kortom, het beste van 2 werelden: regionaal actief en bekend, ondersteund door een landelijke en krachtige organisatie.