ID. Buzz lease bij XLLease
Probeer gratis een e-bestelbus en onderzoek of elektrisch leasen bij u past!

Zakelijk elektrisch leasen

Zorgeloos elektrisch leasen? Dat kan! Steeds meer zakelijke rijders stappen over naar het leasen van een elektrische auto.
Wilt u als ondernemer graag duurzaam rijden en fiscaal voordelig uit zijn? Bij ons kunt u kiezen uit een groot aanbod aan elektrische auto's van alle merken. Voor een vast, laag bedrag per maand rijdt u een elektrische auto.

Elektrisch leasen bij XLLease

Steeds meer ondernemers in de regio kiezen voor het leasen van hun elektrische personenauto en bedrijfswagen voor XLLease. De reden? XLLease heeft al veel ervaring opgebouwd met het leasen van elektrische voertuigen en kan de ondernemer dus optimaal voorlichten en adviseren.

Wat is er anders bij het leasen van een elektrische bedrijfswagen?

In de transitie van een brandstof aangedreven auto naar een elektrische, komt nog wel het een en ander kijken. XLLease neemt een groot deel hiervan van u over. Denk hierbij aan:

  • Laadoplossingen op het zaakadres of bij uw medewerkers thuis
  • Het regelen en aanvragen van de MIA subsidie voor EV bedrijfswagens
  • Het regelen en aanvragen van de SEBA subsidie

Uiteraard worden deze in het vaste maandbedrag opgenomen.

 

Het XLLease team in Zwolle

Bent u op zoek naar de regionale leasemaatschappij in Zwolle? Met medewerkers die de regio kennen omdat ze er zelf ook wonen? Dan bent u bij XLLease aan het juiste adres.
Voor onder andere full operational lease, occasion lease en elektrisch leasen kunt u bij XLLease Zwolle terecht. We helpen u graag met uw mobiliteitsbehoefte, afgestemd op uw medewerkers. We bieden u deskundige leaseadviseurs die de regio Zwolle goed kennen. Maar tegelijkertijd profiteert u van onze sterke basis als onderdeel van de top twee leasemaatschappij van Nederland, Volkswagen Pon Financial Services.

Bekijk hieronder onze vlog van onze gedreven leaseadviseurs.

XLLease - gedreven door vooruitgang

Probeer gratis een e-bestelbus!

Samen met de provincie Overijssel, gemeente Zwolle en een aantal Zwolse autodealers nemen wij deel om de ondernemers in de binnenstad kennis te laten maken met de mogelijkheden van de elektrische bedrijfswagen.

Gebruikt u als ondernemer nu een diesel- of benzinebestelbus in Zwolle? Bent u op zoek naar een (elektrisch) alternatief? Als Zwolse ondernemer in de binnenstad mag u nu gratis een elektrische bestelbus uitproberen. U ontvangt bovendien een financiële bijdrage als u de e-bestelbus aanschaft of least (via XLLease).

De Zwolse binnenstad is vanaf 2025 (met een overgangsregeling) een emissievrije zone voor stadslogistiek. Vanaf dat moment kan alleen bestel-, vracht- en bouwverkeer zonder CO2 uitstoot het gebied binnen de stadsgrachten bevoorraden.


Het doel:

Een schone en aantrekkelijke binnenstad waar leefklimaat en bereikbaarheid hand in hand gaan.
elektrisch rijden in zwolle

Voordelen van een e-bestelbus

Of het nu gaat om bevoorrading, bezorging of verspreiding van goederen tussen locaties, een e-bestelbus kan hierbij een slimme keuze zijn. De e-bestelbus is:

  • Flexibel: u mag zonder problemen door milieu zones en emissievrije zones rijden.
  • Duurzaam: geen CO2-uitstoot én u rijdt zuiniger.
  • Financieel aantrekkelijk: u heeft minder onderhoudskosten, lage oplaadkosten én fiscaal voordeel bij aanschaf of lease.
  • Positief imago: u bent duurzaam bezig, denkt aan het milieu en daardoor aantrekkelijk voor uw klanten.

Hoe werkt het?

Interesse? Neem dan snel contact op met Wim, onze Zwolse Accountmanager. Hij helpt u graag om uw gratis probeerperiode vast te leggen. Na de probeerperiode zullen wij u een aanbod doen. Wanneer u besluit om een e-bestelbus te leasen, dan vragen wij uw SEBA subsidie en MIA subsidie.

Uiteraard zorgt dit automatisch voor een fors lager leasetarief.

Rekenvoorbeeld opnemen o.b.v. voorbeeld Flyer:

 Aanschaf e-bestelbus  €50.000
 Bruto voordeel MIA (27% van aanschafprijs)  €13.500
 Netto voordeel MIA  €3.375 
 Voordeel SEBA (10% van aanschafprijs)  €5.000 
 Fiscaal voordeel  €8.375 

*aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleed

 

Heeft u geen behoefte aan een probeerperiode en wilt u de bestelbus meteen leasen? Uiteraard geen probleem. Neem direct contact met ons op, we maken graag een offerte op maat voor u. 

Kijk ook eens op de jouwstukjezwolle.nl/zero38

XLLease - Wim
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met onze accountmanager Wim en hij helpt u vooruit! E-mail: wreinders@xllease.nl Tel: 06 22 75 94 49