Zakelijk leasen bij XLLease

Actie: lease de Audi Q4 e-tron 

Een sportieve, ruime en krachtige Audi, maar dan 100% elektrisch! Voorsprong door techniek, maar ook door kwaliteit, stijl en met de service van een professioneel netwerk. De Audi Q4 e-tron heeft een actieradius tot 410 km WLTP, u rijdt dus vol vertrouwen weg. Snel leverbaar uit voorraad.

Hebben wij uw perfecte Audi Q4 e-tron met de juiste opties niet op voorraad? Dan bestellen we hem, geen probleem. Wel komt deze dan met 12% bijtelling (over de eerste € 40.000, daarboven 22%).

Nu tijdelijk vanaf €555,- per maand*.

Bel 055 303 45 00 of mail info@xllease.nl of vraag direct een scherpe offerte aan.

De voordelen

  • Reserveer hem direct
  • Vanaf €555,- per maand*
  • Grote actieradius tot 410 km WLTP

Meer over de Audi Q4 e-tron

Het design van de Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Het interieur wordt gekenmerkt door functionele sportiviteit en zit vol technische innovaties die iedere rit aangenaam maken. Onderweg laadt u snel op met alle beschikbare openbare laadstations. Maar ook thuis kunt u de Audi Q4 e-tron gemakkelijk opladen met de diverse laadpalen die XLLease u biedt.

U least de Audi e-tron nu zakelijk vanaf €555,- per maand*.

Bekijk ook eens onze andere XLDeals

En vind uw ideale zakelijke leaseauto! Of neem contact met ons op en laat u adviseren welke leasevorm en leaseauto het beste bij uw situatie past.

XLLease - Ricardo
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Ricardo en hij helpt u vooruit!
* Vanaf leaseprijs op basis van een Full Operational Leasecontract exclusief BTW en brandstof, op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.