Actie: lease de Audi e-tron

Een tijdloze en stijlvolle Audi, maar dan 100% elektrisch! Voorsprong door techniek, maar ook door kwaliteit, stijl en met de service van een professioneel netwerk. De Audi e-tron heeft een actieradius tot 401 km WLTP, u rijdt dus vol vertrouwen weg. U kunt ook in 2021 in de Audi e-tron wegrijden met maar 12% bijtelling! Snel leverbaar uit voorraad.

Hebben wij uw perfecte Audi e-tron met de juiste opties niet op voorraad? Dan bestellen we hem, geen probleem. Wel komt deze dan met 12% bijtelling (over de eerste € 40.000, daarboven 22%).

Nu tijdelijk vanaf € 729,- per maand*.


Bel 055 303 45 00 of mail offerte@xllease.nl of vraag direct een scherpe offerte aan.

De voordelen

  • Ook in 2021 leverbaar uit voorraad met 12% bijtelling
  • Vanaf € 729,- per maand*
  • Grote actieradius tot 401 km WLTP

Meer over de Audi e-tron

Een echte Audi, maar dan volledig elektrisch. Met twee elektromotoren versnelt deze e-SUV vlot. En de details zorgen echt voor de stijlvolle Audi experience. Kiest u voor de virtual mirrors? Onderweg laadt u snel op met alle beschikbare openbare laadstations. Maar ook thuis kunt u de Audi e-tron gemakkelijk opladen met de diverse laadpalen die XLLease u biedt.

U least de Audi e-tron nu zakelijk vanaf € 729,- per maand*.

Bekijk ook eens onze andere XLDeals

En vind uw ideale zakelijke leaseauto! Of neem contact met ons op en laat u adviseren welke leasevorm en leaseauto het beste bij uw situatie past.

XLLease - Wim
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Wim en hij helpt u vooruit!
* Vanaf leaseprijs op basis van een Full Operational Leasecontract exclusief BTW en brandstof, op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.