xllease klant

Jan van Iwaarden

Directeur-eigenaar van Van Iwaarden Artwork


Van Iwaarden Artwork is een modern bedrijf met eigen productiefaciliteiten, gespecialiseerd in inspirerende oplossingen voor glas- en wandbekleding, signing en kunstprojecten. Nagenoeg het complete wagenpark van dit bijzondere bedrijf komt via leasing bij XLLease vandaan. Jan van Iwaarden, directeur-eigenaar van Van Iwaarden Artwork: “We ervaren een enorm gemak in de samenwerking met XLLease.”

Jan van Iwaarden: “Vanuit Barneveld bedienen wij al meer dan 25 jaar een breed scala aan architecten, interieurbouwers, projectinrichters, designers, kunstenaars en eindgebruikers. Onze opdrachtgevers waarderen ons vanwege onze bijzondere combinatie van klassiek ambacht en moderne digitale printtechnieken. Of het nu gaat om glasdecoratie, grootformaat printen, muurschilderingen, autobelettering of wandbekleding: bij ons kunnen kunstenaars én het bedrijfsleven rekenen op kwalitatief hoogwaardig vakwerk. Wat wij maken, is vooral te zien in de openbare ruimte, in overheids- en bedrijfsgebouwen, maar bijvoorbeeld ook in kerken. Het hoeft niet altijd het geval te zijn, maar wat wij creëren is vaak vooral erg groot.”


Ook internationaal actief

“We doen dit werk met een vaste kern van 12 specialisten en een flexibele kern die wij inhuren. Een kleine 20 man zijn er doorgaans wel in de weer. We werken in heel Nederland, maar vaak zijn kunstenaars internationaal actief en trekken we met hen mee over de grens. Een mooi project dat ik graag noem, was in 2013 de replica van de Oranjezaal van Paleis Huis ten Bosch. Deze replica was onderdeel van een tentoonstelling in de Grote Kerk Den Haag.”


Alles direct geregeld

Van Iwaarden Artwork least vier van haar vijf bedrijfsauto’s bij XLLease, voornamelijk Volkswagens. Jan van Iwaarden least zelf een Mercedes Benz: “We hebben XLLease ooit ontmoet op een reisje van VNO-NCW. Het klikte direct. Het gemak van leasing bij XLLease is enorm. De flexibiliteit en kwaliteit maken dat we zeer tevreden zijn over de samenwerking. Uiteraard kan er altijd iets gebeuren, zoals pech, reparatie of een schade. Je hebt direct toegang tot een contactpersoon die je hele dossier kent. Vervangend vervoer staat in een mum van tijd voor je neus. Je hebt er gewoon geen omkijken naar en wij kunnen door met ons eigen werk.”

Leaseauto als rijdend visitekaartje

“Bijzonder is dat wij de auto’s die wij leasen bij XLLease volledig met PVC-vrije folie inpakken. Deze speciale carwrap-folie is beprint in onze huisstijl en maakt daarmee de auto een rijdend visitekaartje. Daarmee symboliseert elke leaseauto die wij op de weg hebben visueel waar wij voor staan. Een bijkomend voordeel is, dat als wij de leaseauto weer inleveren, en het folie eraf gaat, de lak nog 100% gaaf is! Eigenlijk komt er een splinternieuwe auto onder vandaan. Geen steenslag en de lak glimt alsof de auto net uit de showroom komt!”

“Elke leaseauto symboliseert visueel waar wij voor staan”