xllease klant

Emiel Putman

Oprichter en managing partner CRM Partners

 

CRM Partners is gespecialiseerd in implementatie en beheer van Microsoft Dynamics CRM en marktleider in Nederland. Emiel Putman, oprichter en managing partner van CRM Partners: “Wij richten ons onder andere op ledenorganisaties, financial services en agri.” Het wagenpark van CRM Partners wordt in zijn geheel geleased bij XLLease. Emiel: “Het vertrouwen was er direct.”

“Onze samenwerking kent een leuke oorsprong. Zo’n 7,5 jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen en heb ik CRM Partners opgericht. Daarvoor deed ik al zaken met XLLease, althans met de voorloper daarvan. Toen ik bij de oprichting van CRM Partners naar XLLease belde, was de reactie positief; er was direct herkenning en wederzijds vertrouwen. Op basis van die ontspannen start is de relatie met XLLease voortgezet. Inmiddels leasen we bij hen de auto’s voor al onze consultants. Het gaat daarbij momenteel om zo’n 40 tot 45 auto’s. Prettig is dat we alle vrijheid hebben als het gaat om merken.”

Pro-actieve houding

“We hebben regelmatig contact over de operationele zaken. Zeker maandelijks. Onderwerpen als nieuwe auto’s en schade passeren dan de revue. Daarnaast adviseert XLLease ons ook over bijvoorbeeld brandstofbesparing of eventuele nieuwe leasevormen. Daar hoeven we niet naar te vragen, dit gebeurt pro-actief. Verder is XLLease actief met duurzaamheid en hebben we intern een groene leaseformule geïntroduceerd. Deze formule is bedoeld om het voor de medewerkers van CRM aantrekkelijker te maken om groen te gaan rijden. We merken dat onze medewerkers hier steeds meer naar vragen, mede omdat groen rijden door de belastingwetgeving gestimuleerd wordt.”


Unieke ‘reddingsactie’

“Enkele jaren geleden kwam ik in Barcelona vast te zitten door de aswolk vanuit IJsland. Ik was daar met twee relaties voor een Europese adviesbijeenkomst van Microsoft. Het leek erop dat we voor een aantal dagen geen vliegtuig konden pakken. De twee relaties probeerden met man en macht via hun eigen kanalen een auto te regelen, maar dit lukte niet. Uiteindelijk belde ik XLLease, legde mijn probleem uit en binnen een uur werd er een auto met chauffeur geregeld. Ook als het spannend wordt, staat XLLease er voor ons. Je weet gewoon: als je belt, wordt het geregeld. Ik vind dat een ongekende dienstverlening. Als ondernemer word ik door XLLease compleet ontzorgd, evenals de feitelijke berijders. XLLease streeft ernaar ook hen het warme gevoel te geven dat ik ervaar.”

“Als ondernemer word ik door XLLease compleet ontzorgd”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Je weet gewoon: als je belt, wordt het geregeld.”