xllease klant

Dick Eimers

Managing Director Swisslog HCS Northern Europe

 

Swisslog Ergotrans BV is al sinds jaar en dag een trouwe klant van XLLease. De belangen zijn groot, want de mobiliteit van de medewerkers van Swisslog moet onder alle omstandigheden absoluut gegarandeerd zijn. Dick Eimers, Managing Director Swisslog HCS Northern Europe (Nederland, België, Groot Brittannië en Scandinavië): “Kwaliteit is ons motto en dat verwachten wij ook van ons vervoer. Daar past XLLease prima bij! .”

Totaalleverancier Swisslog levert over de hele wereld geïntegreerde intralogistieke oplossingen voor magazijnen, distributiecentra en instellingen uit de gezondheidszorgsector. De hoofdzetel bevindt zich in Zwitserland en de zin voor Zwitserse precisie en betrouwbaarheid is voelbaar door de volledige organisatie heen. De lokale vestigingen koppelen deze filosofie aan een grondige knowhow en expertise van hun thuismarkt. Dick Eimers: “Alles draait om onze toegevoegde waarde. Wij zijn een hoogwaardige partij die uiteraard ook bereid is een standaard product te leveren. Maar vooral focussen wij op een langdurige partnerrelatie met de klant. Die missie slaagt alleen als je naast je product ook toegevoegde waarde levert. Dus onderkennen wij in een zo vroeg mogelijk stadium met een mogelijk toekomstige opdrachtgever zijn logistieke problemen, genereren daar oplossingen voor én gaan samen een traject in om die oplossingen ook daadwerkelijk te realiseren.”

 

Altijd trouw gebleven aan XLLease

Swisslog Ergotrans BV least een kleine 30 auto’s bij XLLease. Die rijden vooral rond in Nederland, België en Duitsland en worden gebruikt door management, sales, projectmanagers, , servicetechnici tot en met installatieploegen. Deze laatste medewerkers rijden in VW Transporters van XLLease. Dick Eimers: “De relatie met XLLease is inmiddels 40 jaar oud, we deden al zaken met de juridische voorloper van XLLease. In 1996 zijn we verzelfstandigd tot Ergotrans BV en namen we de relatie als vanzelfsprekend mee. In 2008 zijn we geacquireerd door Swisslog en ook toen is de relatie met wat inmiddels XLLease heette gecontinueerd. Van oudsher kozen wij uit het VW en Audi programma. Inmiddels heeft iedereen de vrije keuze. Heeft een manager een specifieke wens, dan kunnen we daarvoor altijd bij XLLease terecht. Gaat het echter om de Transporter, dan blijven wij dat model, gezien haar betrouwbaarheid, graag trouw”, benadrukt Dick Eimers.

Absolute mobiliteitsgarantie

Alles in de hoogwaardige dienstverlening van Swisslog draait om kwaliteit. Dick Eimers: “En op onze beurt verwachten wij dat ook van onze mobiliteit. Zo’n 40% tot 50% van onze omzet genereren wij uit customer support met extreem hoge en contractueel vastgelegde responstijden. Dat moet ook wel, want onze systemen draaien mee in de core business van onze opdrachtgevers in de zorg. Dus moeten wij absoluut gegarandeerd zijn van goed vervoer. XLLease maakt dat in de praktijk al heel lang waar. We hebben ooit om bedrijfsredenen tijdelijk een tweede leasemaatschappij gekozen, maar daarvan zijn we op rasse schreden teruggekeerd naar XLLease. Bij schade of pech worden we volledig ontzorgd. Wij hebben een happy wagenparkbeheerder!”

“Met XLLease zijn wij altijd verzekerd van betrouwbaar vervoer”

 

 

 

 

 


“Heeft een medewerk(st)er een specifieke autowens, dan kunnen we daarvoor altijd bij XLLease terecht en vinden we samen een passende oplossing.”