xllease klant

Bart de Groot

Managing director van Performation B.V.


Performation was in 1999 één van de eerste klanten van Mobility Partners, de leasemaatschappij die begin 2014 opging in XLLease. Bart de Groot, managing director Performation: “Door de overname door XLLease krijg ik nu ‘the best of both worlds’. De voordelen van Mobility Partners zie ik gecombineerd terug met de voordelen van XLLease. En door de grootte van het bedrijf kunnen zij scherpe prijzen op maat bieden.”

Performation B.V. helpt ziekenhuizen en andere zorginstellingen wereldwijd met software om beter inzicht te krijgen in hun kwaliteit en kosten. Dit wordt in de toekomst alleen maar belangrijker. Bart de Groot: “Patiënten, zorgverzekeraars en overheid stellen steeds hogere eisen aan de prestaties van zorgaanbieders. Performation helpt ziekenhuizen in binnen- en buitenland om betere zorg te leveren voor een betaalbare prijs en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de toekomst. Uiteindelijk faciliteren wij zorginstellingen om hun besluitvorming optimaal in te richten en te borgen. Vanuit onze vestigingen in Bilthoven en Dublin werken ruim 80 professionals hard om onze klanten in de zorgsector de beste oplossingen te bieden. Wij hechten veel waarde aan technische betrouwbaarheid, integriteit en veiligheid van gegevens.”

Helder inzicht in eigen prestaties

Performation levert geïntegreerde oplossingen voor kostprijs- en kwaliteitsmanagement. Door data uit verschillende bronnen te ontsluiten, krijgen ziekenhuizen inzicht in hun eigen prestaties. Bart de Groot: “Ook zorgen wij dat ziekenhuizen hun prestaties kunnen benchmarken met vergelijkbare organisaties. Wij kunnen zorgaanbieders hierbij goed adviseren door onze uitgebreide expertise op het gebied van business intelligence en datawarehouse-architectuur. Uiteindelijk helpen wij hen hun zorg op een zo goed mogelijke, hoogwaardige en duurzame wijze tegen een zo redelijk mogelijke manier aan te bieden.”

Proactief en eerlijk informeren

Performation heeft momenteel circa 70 auto’s in de lease, waarvan een deel bij XLLease en een deel bij een andere maatschappij: “We weten allemaal dat er momenteel heel veel verandert en gaat veranderen op het terrein van leasing, denk alleen maar aan het hele bijtellingsverhaal. Wat ik prettig vind aan XLLease is dat zij ons proactief benadert en ons snel en bondig informeert over de laatste ontwikkelingen. XLLease koerst op een echt partnership. Hoe dat blijkt? Als wij met een vraag of suggestie komen over leasing en we zijn daarmee beter uit bij onze andere leasemaatschappij, dan vertellen zij ons dat ook eerlijk, gebaseerd op argumenten. Dat is mij veel waard en betekent dat ik altijd op een betrouwbaar antwoord kan rekenen.”


Moeiteloos een stap extra

Uiteraard gaat er weleens iets mis, geeft Bart de Groot aan: “Een auto kan pech krijgen. Wat XLLease onderscheidt van andere leasemaatschapijen, is dat zij dan niet gedachteloos een vervangauto regelt, maar zich eerst verdiept in de rijder die pech heeft. De vervangauto past heel goed in wat die rijder zakelijk moet uitstralen. Je merkt aan dit soort dingen dat XLLease altijd een stap extra zet.”

“Je merkt echt dat XLLease altijd een extra stap zet”