XLLeaseNieuwsPersberichtenXLLease levert Mastermate drie nieuwe Crafters

XLLease levert Mastermate drie nieuwe Crafters

Geplaatst op donderdag 8 mei 2014 door XLLease

Op 3 januari jl. heeft XLLease drie nieuwe Volkswagen Crafters afgeleverd aan Mastermate In’ t Hout te Apeldoorn. De bedrijfswagens van Mastermate waren aan vervanging toe, dat was de reden voor Mastermate om contact te zoeken met XLLease. Na een prettig gesprek heeft Mastermate besloten om drie nieuwe VW Crafters te gaan leasen.

Omdat de oude bedrijfswagens vervangen moesten worden, heeft er in de zomer van 2010 een gesprek plaatsgevonden tussen Mastermate en XLLease. Mastermate had al een aantal personenauto’s in de lease bij XLLease, waardoor het contact snel gelegd was. XLLease biedt alle vormen van lease en heeft een ruime ervaring met bedrijfswagenlease. XLLease was daarom een logische keuze voor Mastermate.

Voordat de definitieve keuze werd gemaakt voor de Volkswagen Crafter hebben de betrokken chauffeurs van Mastermate allen eerst een dag proef gereden in een VW Crafter van Autohaas. Mede op basis van de goede rij-ervaringen tijdens het proefrijden heeft Mastermate besloten de VW Crafters te gaan leasen bij XLLease.

XLLease en Mastermate In ‘t Hout zijn beiden gevestigd in Apeldoorn. Dit is een belangrijke reden voor Mastermate om bij XLLease te leasen. Daarnaast heeft Mastermate drie andere vestigingen die ook gevestigd zijn in Midden-Nederland, te weten in Arnhem, Deventer en Zwolle. Door de kleine afstand en korte communicatielijnen binnen beide bedrijven, kunnen zaken snel en adequaat geregeld worden.

De Crafters kunnen zowel zware als lange lading dragen en zijn geschikt voor Mastermate omdat zij primair toeleverancier zijn van voornamelijk de bouw en bouwgerelateerde bedrijven. De bouwplaats als afleverplek in combinatie met de zware lading maakt de VW Crafter een geschikt vervoermiddel voor de chauffeurs.

Mastermate least inmiddels een tiental voertuigen bij XLLease. Beide bedrijven hopen de goede samenwerking nog vele jaren voort te zetten.