PERSBERICHT

Geplaatst op donderdag 8 mei 2014 door XLLease

Privé lease – VW up!

XLLease richt zich naast zakelijk leasen, ook op privé lease. Voor particulieren die graag een nieuwe auto willen rijden, maar daarin niet kunnen of willen investeren. Zekerheid van een vaste prijs maakt ook een goede koppeling naar zakelijke rijders die werken met een mobiliteitsbudget!

XLLease heeft de nieuwste Volkswagen up! in de privé lease en biedt deze tegen een zeer aantrekkelijk tarief aan. De kosten van het instapmodel – de Volkswagen take up! – bedragen slechts €199,- per maand

Inclusief BTW, reparatie, onderhoud en verzekering!

1 jaar GRATIS rijden in de Volkswagen up! XL

XLLease pakt flink uit om privé lease onder de aandacht te brengen. Een radiocommercial op Radio 2 rondom de Top 2000 in de Kerstweek, vestigt de aandacht op deze nieuwe manier van autorijden. Daarnaast loopt er een bijzondere actie: 1 jaar GRATIS rijden in de Volkswagen up! XL en er zelf ook nog 2 weggeven. Aanmelden voor deze actie kan via de website www.xllease.nl of via Facebook www.facebook.com/xllease.

Xtra aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Extra winkans is er voor diegenen die de auto’s aan een goed doel schenken! “Wij stellen het bijzonder op prijs als minimaal één van de auto’s wordt weggegeven aan iemand bij wie of een organisatie waar de auto écht heel erg welkom is. Door een motivatie in te vullen waarom jij vindt dat één of meerderen van jouw kanshebbers de auto verdienen, vergroot je de kans op 1 jaar gratis rijden”, aldus Frank J. van Klink, directeur XLLease. De actie loopt tot 8 januari 2012 en de winnaars worden bekendgemaakt op 9 januari 2012.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

XLLease

Edwin Talma, Salesmanager of Frank J. van Klink, Directeur

Ambachtsveld 10 7327 AZ Apeldoorn

Tel.: 055 5395 333, fax. 055 5395 388

E-mail: info@xllease.nl

Website: www.xllease.nl

Facebook: www.facebook.com/xllease