XLLeaseNieuwsPersberichtenBusinessclub Prins/VCV krijgt vorm

Businessclub Prins/VCV krijgt vorm

Geplaatst op donderdag 8 mei 2014 door XLLease

Het bestuur van Stichting Topvolleybal Veenendaal maakte in februari van dit jaar een succesvolle doorstart. Met hulp van Martijn Kabbes, die met zijn Sportmarketingbureau MK Sponsormatch een nieuw commercieel beleidsplan opstelde en een nieuwe opzet lanceerde voor de businessclub, groeide het vertrouwen om de sportieve ambities een mooi vervolg te kunnen geven.

De businessclub gaat opereren onder de naam ‘Set-Up’, wat verwijst naar de volleybalterm dat de spelverdeler een bal opzet zodat de aanvallers het punt kunnen maken. Haar doelstelling is drie-ledig: enerzijds het bevorderen van sportieve prestaties, anderzijds het ontwikkelen van een commercieel platform voor bedrijven en tenslotte het tonen van hun maatschappelijke betrokkenheid. Voor haar leden wil de businessclub fungeren als set-up naar nieuwe zakelijke relaties en het vergroten van haar exposure.

Vijftig euro van elk lidmaatschap wordt geïnvesteerd in de jeugdopleiding van volleybalvereniging VCV met als doel om de doorstroming naar de top te stimuleren. Naast de vertrouwde leden van de businessclub verlengden onlangs ook Broekhuis en HZW Accountants hun lidmaatschap. Nieuw zijn dit jaar Toyotadealer Gebr. van Gent, Cimar electronics, Van Egdom Verzekeringen en XLLease.

Prins/VCV speelt haar eerste thuiswedstrijd op donderdagavond 18 oktober tegen Reflex uit Kampen om 19.30 uur in Sporthal West. Toegang is gratis. Voor meer informatie zie www.topvolleybalveenendaal.nl

Bron: www.edestad.nl