XLLeaseLeasevormenPrivé Lease: dé oplossing voor uw persoonlijke en zakelijke mobiliteit

Privé Lease: dé oplossing voor uw persoonlijke en zakelijke mobiliteit

Zakelijk leasen is bekend. Maar XLLease laat u ook kiezen voor Privé Lease. Een uitkomst voor jonge professionals die van hun werkgever zelf hun mobiliteit mogen regelen binnen een bepaald budget. Maar net zo goed handig voor gezinnen en senioren. U sluit het leasecontract als privé persoon. U kunt dus als particulier een auto leasen en toch rechtstreeks profiteren van de vele voordelen van Full Operational Lease. Dit maakt Privé Lease een ideale deal van XLLease voor woon-/werkverkeer en uiteraard ook de ritjes in uw vrije tijd.

De beste keuze in Privé Lease: VW up! en Seat Mii

XLLease koos bewust voor twee specifieke leaseauto’s voor Privé Lease: de VW up! en de Seat Mii. Beide modellen zijn compact en toch stevig als het gaat om de constructie. Kortom, u profiteert van de handige afmeting en dus wendbaarheid van een stadsauto, maar ook van de betrouwbaarheid van zowel Seat als Volkswagen. Uit voorraad geleverd, dus u kunt snel op weg. Ook krijgt u iedere drie jaar een nieuwe leaseauto, bent u risicovrij en gaat u altijd veilig en zorgeloos op weg.

Goed geregeld

Heeft u pech onderweg? Dan is een enkel telefoontje naar XLLease voldoende om u direct uit de brand te helpen.
Met Privé Lease van XLLease:

  • Hoeft u niets zelf te regelen
  • Ontvangt u maandelijks een factuur
  • Hoeft u nooit aan uw APK keuring te denken

Ook kennen alle medewerkers uw dossier, dus dat schakelt snel.

Benieuwd naar Privé Lease? Vraag direct een vrijblijvende proefrit bij XLLease aan! Of maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers via 055 – 539 53 33.