Fietslease

Speed Pedelec leasen: dé ideale manier om een snelle fiets te leasen

XLLease denkt én doet volop mee met het realiseren van een maximale mobiliteit voor u. Een nieuwe mogelijkheid is het leasen van een Speed Pedelec. Speed Pedelecs zijn snelle elektrische fietsen waarmee u maximaal 45 km/h kunt rijden. De Speed Pedelec is daardoor perfect geschikt voor woon-/werkverkeer en voor mensen die van pittig doorrijden houden.

Sneller op uw werk

Met een Speed Pedelec omzeilt u files. Sterker nog: misschien bent u er nóg sneller mee op uw werk dan met de auto of het openbaar vervoer. Ook is de beweging goed voor uw gezondheid. Want weliswaar is dit een superelektrische fiets; u trapt en beweegt zelf ook mee. Goed voor uw body dus!

Belangrijke spelregels voor de Speed Pedelec leasen

Voor de Speed Pedelec gelden dezelfde regels als voor de bromfiets. Zo moet u minimaal een bromfietsrijbewijs hebben, plus een gele kentekenplaat op uw Speed Pedelec. Ook moet u een goedgekeurde helm dragen. Voor een Speed Pedelec gelden de volgende maximumsnelheden: Op de rijbaan 45 km/u, op het fiets-/bromfietspad buiten de bebouwde kom 40 km/u en op het fiets-/bromfietspad binnen de bebouwde kom 30 km/u.

Heeft u interesse in een fiets leasen?

Zoals de Speed Pedelec, of een andere soort e-bike of high speed e-bike? Onze Lease Adviseur Binnendienst Rob de Mik beantwoordt graag al uw vragen, ook voor een proefrit kunt u bij ons terecht.

Contact opnemen