XLLeaseBlogs van XLLeaseVolkswagen Passat Variant GTE leasen?

Volkswagen Passat Variant GTE leasen?

Geplaatst op zondag 22 februari 2015 door Edwin Talma

Eén van de gelukkigen?

Bent u één van de 16 gelukkigen die de Passat Variant GTE met slechts 7% bijtelling least?

Hij is nog niet leverbaar en zelfs nog niet bestelbaar, maar inmiddels wel de ‘talk of the town’. Ik heb het over de Volkswagen Passat Variant GTE met slechts 7% bijtelling. Eindelijk een plug-in hybrid in het zakelijk segment die maatschappelijk verantwoord rijden koppelt aan een fantastische uitstraling en opmerkelijk lage kosten. De bijtelling van 7% geldt alleen nog dit jaar. Op 1 januari 2016 gaat deze onverbiddelijk omhoog naar 15%. Let wel: ik heb het over een auto die er nog niet is!

Volkswagen Passat Variant GTE: een fantastische auto

Op grond van wat de fabrikant er mondjesmaat over loslaat, wordt dit een fantastische auto. Volkswagen tilt hybride rijden naar een hoger niveau met de nieuwe Passat Variant GTE. De krachtige motor heeft een vermogen van wel 160 kW (218 PK) en verbruikt slechts 2 liter per 100 kilometer. Kortom, een laag brandstofverbruik en ook op andere fronten financieel zeer aantrekkelijk.

Professioneel elektrisch rijden

Deze zakelijk perfect representatieve auto combineert klasse en innovatie met oog voor het milieu. De Volkswagen Passat Variant GTE kent verschillende rijmodi, waaronder ‘volledig elektrisch’. De topsnelheid is 130 kilometer per uur op volledig elektrisch rijden. Met opgeladen accu bedraagt de elektrische actieradius maximaal 50 kilometer. Zo rijdt u altijd elektrisch in de stad.

U krijgt voorrang

Gelukkig voor u is XLLease gelieerd aan een groot en gezond autobedrijf: Autohaas. Naar ratio heeft Autohaas een aantal productieplekken voor de Passat Variant GTE toegewezen gekregen. Het goede nieuws is dat Autohaas op basis van collegialiteit maar liefst 16 daarvan beschikbaar stelt aan XLLease. Voor wie? Voor u!

De verwachting is dat u wellicht eind oktober, en zeker in november van dit jaar in deze unieke Passat Variant GTE met slechts 7% bijtelling kunt rijden. Voorzien van een leasecontract dat u die 7% ook nog eens voor vijf lange jaren garandeert. Terwijl de minder gelukkige leaserijders die niet de hand leggen op één van de 16 exemplaren die wij beschikbaar hebben na 31 januari 2015 ineens 15% bijtelling betalen.

Wat u nu moet doen?

Heel eenvoudig: mij bellen en uw lease-exemplaar van de Volkswagen Passat Variant GTE met slechts 7% alvast reserveren. Maar reageert u wel snel: we hebben er slechts 16 beschikbaar en de telefoon zal roodgloeiend staan…vanaf nu!

Edwin Talma