XLLeaseBlogs van XLLeaseSuperDrive: uw mentale benzinepomp langs de werkweg

SuperDrive: uw mentale benzinepomp langs de werkweg

Geplaatst op zaterdag 28 maart 2015 door Frank van Klink

Wat we ook doen in ons werk: érgens moet je je inspiratie en motivatie vandaan halen. Wat drijft iemand in zijn werkzame leven? Uiteraard het bedrag aan het eind van de maand op de bankrekening. Maar u heeft meer ‘mentale benzinepompen’ nodig langs de werkweg om af en toe te kunnen bijtanken. Die pitstop is ons event SuperDrive op donderdag 23 april. Als u nog geen uitnodiging ontving, klik dan op deze link www.xlleasemail.nl en schrijf u in.

Alles aan SuperDrive van XLLease is anders

Neem alleen al de locatie in De St@art in de Apenheul. Geen anonieme en grijze congresbunker langs een snelweg, maar een rustgevende bron van sfeer, frisse lucht en natuur op één van de mooiste plekjes op de Veluwe. Dicht bij de basis waar het allemaal om draait.

Sprekers die je zelden hoort…

En de sprekers? Mijn inleiding tackelt direct een aantal populistische meningen en jargon in autoland. Ik verzeker u dat u de dag na SuperDrive bijvoorbeeld de mobiliteitsdiscussie in een heel ander licht ziet. Direct daarna confronteren wij u met de sterke verhalen van twee inspirerende sprekers. Geen routinematige PowerPoint oplezers die u elders in het eventcircus ook tegen het lijf loopt, maar bijzondere mensen die je zelden voor een groep ziet staan. Ik noem u onderzoeksjournalist Siem Eikelenboom en neuroloog Barend van Kooten. Zeg maar: een man van de bron en een man van het brein. Wat anderen verkeerd aanpakten in het zakenleven, helpen zij u voorkomen. En de onbenutte krochten onder uw hersenpan laten zij morgen al ten goede komen aan uw zakelijk succes.

Luchtig, leerzaam en met leuke mensen

Kortom, kennis en kunde die u niet zo vaak hoort spreken. In de geest van XLLease, onder gelijkgestemden op een prachtige plek. Ingrediënten die u eenmaal ter plekke gegarandeerd aan het denken zetten. Luchtig, leerzaam en met heel veel leuke mensen die u nog niet kent. Ik garandeer u dat deze ene middag u het gevoel geeft dat menigeen op vakantie ook overvalt: morgen ga ik het helemaal anders doen!

Uw inschrijving maakt mijn dag. Op 23 april maken wij úw dag!

Frank van Klink