XLLeaseBlogs van XLLeaseSuperDrive 2015: stralend weer, een hoge opkomst en vooral: intrigerende sprekers

SuperDrive 2015: stralend weer, een hoge opkomst en vooral: intrigerende sprekers

Geplaatst op donderdag 11 juni 2015 door XLLease

Relaties van XLLease gaven op 23 april goed gehoor aan de uitnodiging voor de SuperDrive 2015 in de sfeervolle De St@art in de Apeldoornse Apenheul. Een seminar dat terecht gepromoot werd als ‘mentale benzinepomp’, afgaand op de vele positieve reacties na afloop. Met sprekers die je stil kregen, feiten die verbaasden en ook een stralende zon die het netwerken na afloop in de buitenlucht, met apenkreten om de hoek, tot een waar genoegen maakte.

Frank van Klink trapte af met een ‘leasecollege’ dat korte metten maakte met talrijke fabeltjes en halve waarheden in Autoland. Via de filtermethode bracht Frank grote feiten in no-time terug tot makkelijk te verteren oneliners en inzichten. Een professionele pitstop in leaseland die alle bezoekers direct op scherp zette.

De man en zijn brein

Onderzoeksjournalist Siem Eikelenboom trad na Frank aan en gaf met behulp van enkele realistische cases aan hoe topmannen in het bedrijfsleven een welvarend bedrijf in luttele jaren naar de afgrond kunnen leiden. De kern van zijn betoog? Omring je als leider met tegenspraak en verwijder de ja-knikkers. Als derde spreker zette neuroloog Barend van Kooten alle toehoorders direct op een verkeerd been door doodernstige feiten over het brein te mengen met een reeks aan grappen en practical jokes. Zijn wellicht opvallendste conclusie? Vergeet multitasken: niemand kan het écht en het leidt alleen maar tot ongelukken.

Net even anders…net als XLLease

En toen was het tijd voor een hapje en drankje en vooral netwerken onder een onverwacht strakblauwe lucht. De locatie, de sprekers, de deelnemers en vooral de sfeer: de SuperDrive 2015 toonde aan dat het ene seminar toch écht het andere niet is!

XLLease Superdrive 2015   XLLease Superdrive 2015   XLLease Superdrive 2015  XLLease Superdrive 2015