XLLeaseBlogs van XLLeaseHet schadebeleid van XLLease kan tegen een stootje

Het schadebeleid van XLLease kan tegen een stootje

Geplaatst op maandag 12 oktober 2015 door XLLease

Heeft u een contract met XLLease? Dan weet u dat dit zeer uitgebreid en gedetailleerd is opgesteld. Niet om u te plagen, maar juist om alle voordelen die wij u bieden ook juridisch te borgen. Zodat áls u ergens recht op heeft, dit ook vastligt en wordt geboden. Wellicht het meest onbekende voordeel dat wij voor u hebben geregeld, is hulp bij schade. Logisch, dat dit wat onbekend is. Want aan schade denk je pas als je het hebt.

Kent u het dompergevoel van een aanrijding?

U bent weliswaar blij dat er alleen blikschade is, maar uw hele werkdag ligt in duigen. Die ene afspraak met een belangrijke klant gaat u dus niet meer halen en in plaats daarvan doemt er een beeld op van een papierwinkel en moeizaam bellen met schadeherstellers die u helemaal niet kent. En ook een verzekeraar die u trakteert op een 10-keuzemenu terwijl u al mobiel bellend langs een winderige snelweg staat waar het verkeer langs raast. Om maar te zwijgen over het ophalen van uw kind bij de kinderopvang: dat gaat dus ook niet meer lukken.

Schadedienst van XLLease

Al dit ongemak ondervangt XLLease voor u met een ongekende dienstverlening. Het vervelende gevoel van die ene deuk kunnen wij niet voor u wegnemen, maar alle bovenstaand geschetste sores wel. Ten eerste: na uw schademelding proberen wij uw auto zo snel mogelijk op te halen. Overigens, als u ons belt krijgt u geen anonieme belcomputer aan de lijn, maar direct een betrokken en kundige medewerker van XLLease. Dat verschil verzacht al meteen uw ongemak.

Wij halen uw auto ‘naar huis’

Uw auto met rijdbare schade brengen wij linea recta onder bij ons eigen schadeherstelbedrijf. Uw leaseauto komt dus als het ware thuis. Vervolgens geven wij u een vervangende auto, indien uw leasecontract daar in voorziet, op het niveau van uw schadeauto. U kunt uw werkdag dus vervolgen met minimaal tijdverlies en een vervangende leaseauto waarmee u passend bij uw imago voor de dag komt. Is uw auto niet meer te rijden na de schade? Dan regelen wij een bergingsbedrijf en staat er bij het bergingsbedrijf een vervangende auto voor u klaar.

100% grip op schadeherstel

Vervolgens start het feitelijke schadeherstel. Omdat we dat bij ons eigen schadeherstelbedrijf doen, houden wij 100% grip op herstel op fabrieksniveau én een zo kort mogelijke doorlooptijd. Na een laatste check leveren wij uw auto weer tiptop bij u af. Precies zoals uw leaseauto ooit de fabriek verliet. Tussendoor regelen wij ook alle rompslomp met onze verzekeraar. Het enige wat wij van u verwachten, is een compleet ingevuld schadeformulier. Alle verdere communicatie met onze verzekeraar verzorgen wij.

Hoe u van al die voordelen profiteert?

Eigenlijk bij alle leasevormen die wij u bieden. De enige voorwaarde is dat wij ook voor u de verzekering onder uw leasecontract hebben afgesloten. Is dit niet zo, dan regelt u dat vandaag nog bij ons met één belletje.