XLLeaseBlogs van XLLeaseLeast u terwijl u luiert op vakantie?

Least u terwijl u luiert op vakantie?

Geplaatst op dinsdag 9 juni 2015 door Edwin Talma

Least u terwijl u luiert? Ook dan blijft XLLease aan het werk…

Uw leaseauto is in eerste instantie voor uw werk. Maar zonder vakantie kan niemand. De batterij moet vroeg of laat worden opgeladen. Gaat u met uw leaseauto op vakantie? Dan kunt u zich afvragen hoe het ook alweer zat met het bijhouden van uw privé-kilometers. Dit is van belang omdat u vrijstelling kunt krijgen van de bijtellingsregeling als u jaarlijks minder dan 500 kilometer privé rijdt met een leaseauto. Rijdt u meer dan 500 privé-kilometers per jaar en betaalt u bijtelling? Dan is het voor de fiscus niet nodig een kilometerregistratie bij te houden. U kunt dan ook onbezorgd op vakantie met uw leaseauto.

Onze pechhulp gaat nooit op vakantie

Een andere vorm van onbezorgdheid is dat XLLease ook bij pech of schade tijdens uw vakantie voor u klaar staat met onze 24 uurs hulpdienst voor binnen- en buitenland. U belt gewoon naar hetzelfde alarmnummer dat u paraat heeft tijdens uw werk in Nederland. Dit geldt dus ook tijdens uw vakantie in het buitenland. Makkelijk toch?

Machtiging buitenland voor uw leaseauto

Voor mensen die reizen naar een land dat niet onder de Schengenlanden valt, is het nuttig om bij XLLease een machtiging buitenland aan te vragen. Daarmee toont u aan dat de auto van XLLease is, maar dat degene die erin rijdt daartoe bevoegd is. Dit is van belang als u een aanrijding krijgt of bij een controle van de weg gehaald wordt.

Regelgeving in het buitenland

Wij adviseren u voor vertrek kennis te nemen van de regelgeving in het land dat u met uw leaseauto bezoekt. Het kan ook zijn dat u op doorreis slechts dóór een land reist en dan onderweg wordt geconfronteerd met plaatselijke regelgeving. Laat u dus niet verrassen.

Lees de zomertips van XLLease om het Luieren (L)easy te houden…

Rest mij u een heerlijke en ook mobiel onbezorgde zomervakantie te wensen!