XLLeaseBlogs van XLLease“If everything seems under control, you’re not going fast enough” – Mario Andretti

“If everything seems under control, you’re not going fast enough” – Mario Andretti

Geplaatst op donderdag 5 september 2019 door Liane Dijkslag

Dit is mijn laatste blog in een lange reeks. En dit keer is het nieuws persoonlijker dan ooit. Na 20 intensieve jaren ga ik “mijn” XL-Family verlaten. Ik ben destijds gestart als adjunct-directeur van toen nog Autohaas Lease, een dealerlease maatschappij van VW dealer Autohaas te Apeldoorn. Om die pioniersstart te illustreren: we zaten in ‘cabins’ als ‘tijdelijke huisvesting’. Vijf medewerkers groot en met een vloot van enkele honderden voertuigen.

Mooie en leerzame jaren

Wat een mooie en leerzame jaren heb ik mogen beleven, samen met de toenmalige eigenaar Jacob Stadig. Hij gaf mij het vertrouwen om er de onderneming van te maken die het nu is. Jaren met een groeiende economie, maar ook de jaren van crisis, doorstonden wij glansrijk. Misschien waren wij zelfs in die zware jaren wel op ons sterkst. Ons dna? Een no nonsens cultuur, met zorg voor onze klanten, ook als zij zorgen hadden. ‘Aanschuiven aan de keukentafel’ en in gesprek blijven was ons motto. De groei naar de Multi-brand leaseaanbieder XLLease die we nu zijn, was de opstap naar de start van ons privé leasebedrijf XLEasy en XLRent. De XL-Family was compleet!

Dank voor uw vertrouwen

Graag wil ik ook langs deze weg mijn dank uitspreken naar allen die het vertrouwen in ons hebben gehad, nog steeds hebben, of misschien wel op het punt staan dit te geven. Zonder u waren wij niet geworden wie wij nu zijn. Ook dank aan mijn collega’s en oud-collega’s die hebben bijdragen aan wie wij zijn geworden. Aan jullie ben ik grote dank verschuldigd. Bouwen doe je in een team. Nu, ruim één jaar na de verkoop van de Autohaas Groep, en meegewerkt te hebben aan de transitie van de XL-merken, zijn zij klaar voor hun nieuwe toekomst.

Ik hoop velen van u later nog een keer persoonlijk de hand te schudden, maar voor nu kan het niet anders dan u te berichten via deze onpersoonlijke digitale weg.

 

Het gaat u goed!

 

Met warme groet,

Frank J. van Klink