XLLeaseNieuwsEen auto huren of kiezen voor Shortlease? XLLease biedt altijd antwoord

Een auto huren of kiezen voor Shortlease? XLLease biedt altijd antwoord

Geplaatst op woensdag 25 januari 2017 door Edwin Talma

De scheidslijn tussen autohuur en Shortlease is dun. Er is niet één eenduidig antwoord te geven op wat nu in het algemeen de beste keuze is. Gelukkig heeft XLLease een dochterbedrijf dat zich 100% toelegt op autohuur: XLRent. Het voordeel daarvan is dat wij u altijd kunnen helpen vanuit één vertrouwde organisatie. Ongeacht of u nu kiest voor autohuur of Shortlease. De service en begeleiding zijn bij elke keuze maximaal.

Auto huren of leasen?

Wel hanteren wij de vuistregel dat de basale grens ligt bij een maand. Voor een kortere periode is huur aantrekkelijk, vanaf twee maanden komt Shortlease met al zijn voordelen in zicht. Wat je dan ziet, is dat vanaf die twee maanden de kosten sterk dalen, tot en met de grens van 12 maanden. Bereikt u die? Dan komt eigenlijk een andere vorm van lease dan Shortlease voor u in zicht. Zoals Operational of Financial lease. Al met al kunnen we stellen dat Shortlease een prijstechnisch aantrekkelijke optie is voor een periode tussen twee en 12 maanden. Maar let op: dit is slechts een vuistregel. Allerlei andere factoren dan alleen de te betalen maandpremie hebben hier ook invloed op. Uiteraard bedient XLLease u onder één dak met alle voorkomende leasevarianten.

Voordelen van Shortlease

Shortlease kan om verschillende redenen een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld wanneer u één of meer tijdelijke medewerkers aanneemt die een leaseauto nodig hebben. Of wanneer u tijdelijk extra auto’s nodig heeft voor een specifiek project. Of als u niet gebonden wilt zijn aan een leasecontract van 48 maanden. Allerlei redenen om de mogelijkheden van Shortlease met XLLease te overwegen.

Maximaal flexibel

Dat is het mooie van Shortlease bij XLLease: genieten van een snelle service en de voordelen van een kortlopend contract. Met tegelijkertijd de vrijheid om, wanneer u maar wilt, het contract om te zetten of te verlengen.

Ontdek onze aantrekkelijke Shortlease aanbiedingen

Op deze pagina bieden wij u enkele, zeer aantrekkelijke, Shortlease aanbiedingen aan. Zoals met de zeer populaire VW up! Benzine, VW Polo diesel, A3 Sportback benzine en Seat Leon diesel.

Mijn advies? Maak hier gebruik van!

Edwin Talma