Inleverafspraak maken

Aan het einde van uw leaseperiode kunt u uw auto makkelijk laten inspecteren en innemen door onze inname partner Macadam. Macadam is een onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het innemen en inspecteren van leaseauto’s. Het is daarnaast ook mogelijk om uw eigen leaseauto over te nemen.

Hoe werkt het inleveren?

Om de innameprocedure voorspoedig te laten verlopen, dient u minimaal 5 dagen voor het aflopen van uw leaseovereenkomst een afspraak te maken met Macadam via het telefoonnummer +31 (0)172 475 490 of via onderstaand formulier.

De locatie en het tijdstip zijn geheel naar eigen wens in te plannen. Tevens is het mogelijk bij de inspectie aanwezig te zijn. Dit is geen verplichting, maar wel een mogelijkheid. Als berijder kunt u dan digitaal het innamerapport tekenen voor akkoord. Macadam zorgt ervoor dat uw leasewagen wordt geïnspecteerd en vervolgens ingenomen en vervoerd wordt naar ons Remarketing Center in Zwolle.

Afspraakformulier

Maak een afspraak met Macadam via het telefoonnummer +31 (0)172 475 490 of vul onderstaand formulier in.

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Autogegevens
Overige gegevens

Als u hier gegevens invult, gaat u ermee akkoord dat we deze gegevens verwerken conform ons privacyreglement. Voor een nadere toelichting verwijzen we u naar het privacystatement op deze website.

XLLease -  Zakelijke lease
Wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op. Het team van XLLease staat graag voor u klaar.