15% bijtelling op de VW Golf GTE
XLLeaseActies15% bijtelling op de VW Golf GTE

15% bijtelling op de VW Golf GTE

Lease de Golf GTE met (nu nog) slechts 15% bijtelling!

Met de Golf GTE combineert Volkswagen een sportief karakter met een ongeëvenaard laag brandstofverbruik. De nieuwe Golf GTE biedt dan ook de essentie van Plug-in Hybride. Snelle prestaties en een fraai ‘GTI’ design zijn eigentijds gecombineerd met een sterk accent op het milieu en een opvallend gereduceerde uitstoot. Als zakelijke rijder profiteert u daarom, naast de sportieve rijprestaties, ook van slechts 15% bijtelling met een netto bijtelling vanaf € 174 per maand. En als u dat wilt, voorziet XLLease uw Golf GTE van een trekhaak met een trekvermogen van maar liefst 1.500 kg! Vraag direct een adviesgesprek aan.

Van XLLease voor u:

  • Full Operational Lease vanaf € 675,- per maand.
  • Volkswagen Golf GTE PHEV DSG 5-deurs.
  • Slechts 15% bijtelling.

Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Zakelijke Netto- tot Full Operational Lease
  • Slechts uit nieuwe voorraad leverbaar, diverse samenstellingen en kleuren beschikbaar
  • Full Operational Lease, 48 maanden/30.000 kilometer per jaar, € 675,- excl. BTW, excl. brandstof/laadkosten per maand

Let op: diverse kleuren en samenstellingen mogelijk, zolang de voorraad strekt. Genoemde leasetarief is op basis van de “Volkswagen Golf GTE PHEV DSG 5-deurs Connected Series”. Fiscale waarde vanaf € 37.989,-; tevens luxere uitvoeringen beschikbaar.

Reageer snel want slechts 15% bijtelling!

Wenst u een leaseofferte op maat? Neem dan contact op met uw vaste aanspreekpunt binnen XLLease. Indien u een nieuwe relatie bent kunt u het contactformulier invullen. Onze accountmanager neemt dan contact met u op.