XLDEAL: Lease de Volkswagen ID.4 

Gewoon een Volkswagen, maar dan elektrische SUV. Van alle gemakken voorzien en precies zoals u gewend bent van Volkswagen. En met een actieradius tot 410 km WLTP kiest u met vertrouwen voor elektrisch rijden. Bij XLLease rijdt u hem voor een scherpe maandelijkse prijs. Snel leverbaar uit voorraad.

Nu tijdelijk vanaf € 529,- per maand*.

Hebben wij de perfecte Volkswagen ID.4 voor u niet op voorraad? Dan bestellen we hem precies zoals u hem wilt hebben. Wel komt de VW ID.4 dan met 12% bijtelling over de eerste € 40.000. 

Bel 055 303 45 00 of mail offerte@xllease.nl of vraag direct een scherpe offerte aan.

De voordelen

 

  • Vanaf € 529,- per maand*
  • Grote actieradius tot 410 km WLTP

Meer over de Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 beschikt over een Touch-Display tot 30,5 centimeter en de digitale diensten van We Connect. Met veel vloeiende, aerodynamische vormen en inliggende deurgrepen, zorgt de ID.4 voor een lage weerstand, dus minder laden. Standaard uitgerust met IQ.Light LED Matrix koplampen die zich razendsnel aanpassen aan de situatie. Zo bent u altijd veilig op weg.

U least de VW ID.3 nu zakelijk vanaf € 529,- per maand*.

Bekijk ook eens onze andere XLDeals

En vind uw ideale zakelijke leaseauto! Of neem contact met ons op en laat u adviseren welke leasevorm en leaseauto het beste bij uw situatie past.

XLLease - Wim
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Wim en hij helpt u vooruit!
* Vanaf leaseprijs op basis van een Full operational leasecontract exclusief BTW en brandstof, op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.