Actie: lease de Audi e-tron GT

Een exclusieve, tijdloze en stijlvolle Audi, maar dan 100% elektrisch! Voorsprong door techniek, maar ook door kwaliteit, stijl en met de service van een professioneel netwerk. De Audi e-tron GT heeft een actieradius tot 488 km WLTP, en sprint in 3,3 seconden van 0 naar 100 km per uur.
Snel leverbaar uit voorraad.

Hebben wij uw perfecte Audi e-tron GT met de juiste opties niet op voorraad? Dan bestellen we hem, geen probleem. Wel komt deze dan met 12% bijtelling (over de eerste € 40.000, daarboven 22%).

Nu tijdelijk vanaf €1059,- per maand*.


Bel 055 303 45 00 of mail info@xllease.nl of vraag direct een scherpe offerte aan.

De voordelen

 

  • Vanaf €1059,- per maand*
  • Grote actieradius tot 488 km WLTP

Meer over de Audi e-tron GT

Met de e-tron GT en RS e-tron GT vindt Audi de gran turismo opnieuw uit. De vierdeurs coupés combineren een gestroomlijnd, elegant design met de kracht en efficiency van elektrische aandrijving. De innovatieve 800 Volt-technologie maakt het supersnel opladen van de 86 kWh-accu mogelijk. De Audi e-tron GT heeft een actieradius van maximaal 488 kilometer* (WLTP). Onderweg laadt u snel op met alle beschikbare openbare laadstations. Maar ook thuis kunt u de Audi e-tron GT gemakkelijk opladen met de diverse laadpalen die XLLease u biedt. 

U least de Audi e-tron GT nu zakelijk vanaf €1059,- per maand*.

Bekijk ook eens onze andere XLDeals

En vind uw ideale zakelijke leaseauto! Of neem contact met ons op en laat u adviseren welke leasevorm en leaseauto het beste bij uw situatie past.

XLLease - Wim
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Wim en hij helpt u vooruit!
* Vanaf leaseprijs op basis van een Full Operational Leasecontract exclusief BTW en brandstof, op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.