XLLeaseVeelgestelde vragenWat is het sponsorbeleid van XLLease?

Wat is het sponsorbeleid van XLLease?

Een goed sponsorbeleid zegt heel veel over je bedrijf zelf. De organisaties die je sponsort weerspiegelen als het ware je kernwaarden. Daarom kiest XLLease haar sponsordoelen uiterst zorgvuldig. Op basis van kernwaarden die wij zelf ook hanteren. Zoals continuïteit, wederzijds belang, altijd in teamverband, en in een sfeer van fair play.

Actief met sport

Met dit soort kernwaarden kom je al snel uit op sport. Daarom sponsoren wij vooral sportactiviteiten. Variërend van voetbalclubs in de regio tot en met een succesvolle motorcrosser als Frans Verhoeven. Hij is vooral bekend van zijn deelnames aan de Dakar-rally.

Sponsor honkbal

Ook zijn wij sponsor van honkbalclub BSC Quick uit Amersfoort. Om precies te zijn: wij zijn accommodatiesponsor. De accommodatie waar zij honkballen wordt dan ook omgedoopt tot Sportpark XLLease Dorrestein. Ook komt onze naam zichtbaar op de dug out, op spandoeken langs het veld, op vlaggen op de speakertoren en meer. BSC Quick speelt landelijk.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Met sponsoring nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook zetten wij er graag een verbintenis mee in gang voor de lange termijn. Precies zoals we ambiëren met onze klanten. Verbindingen leggen met als doel verbondenheid in een mooi netwerk. Dát is wat XLLease wil realiseren en wat ons uitgangspunt is bij het kiezen van onze sponsordoelen. Ofwel: 100% ‘maatschappelijke bijtelling’, om in automotive termen te blijven.