XLLeaseNieuwsPersberichtenXLLease zet in op de toekomst

XLLease zet in op de toekomst

Geplaatst op donderdag 8 mei 2014 door XLLease

Onlangs opende XLLease haar nieuwe pand boven het, eveneens recent geopende nieuwe Audi centrum aan het Ambachtsveld. Met deze verhuizing steekt de mobiliteitsaanbieder zich in een nieuw, modern jasje en blijft tegelijkertijd dichtbij Autohaas, een van de belangrijkste samenwerkingspartners. Eigenaar Frank van Klink greep de verbouwing meteen aan om de ruimtes zo modern en comfortabel mogelijk in te richten om zo een ideaal werkklimaat voor zijn medewerkers te creëren. “Licht, lucht en geluid waren vanaf dag 1 van de verbouwing heel belangrijk voor mij. Daarnaast is 97% van het meubilair recyclebaar.”

Naast openheid in de nieuwe bedrijfsruimte, is XLLease ook open in haar communicatie met klanten. “Via onze interactieve website kunnen zij hun volledige wagenparkmanagement inzien. Alles wat wij zien, ziet de klant ook”, aldus van Klink.
XLLease kijkt verder vooruit. Zo lanceerden zij het Bluemotion label, waarmee zij hun specifieke kennis van Volkswagen Blue Motion en schoon rijden laten zien. Andere nieuwe labels zijn Bedrijfswagenlease en Short lease.

Over XLLease
XLLease is een volwaardige en zelfstandige dochteronderneming binnen de Autohaas Groep en universele mobiliteitsaanbieder die haar klanten per direct mobiel maakt. Dat kan voor 1 dag tot maximaal 60 maanden. Klanten kunnen terecht voor zowel leasing als verhuur van de A-merken Volkswagen, Seat en Audi.