XLLeaseNieuwsPersberichtenXLLease: trotse partner Prins/VCV Heren 1 volleybal

XLLease: trotse partner Prins/VCV Heren 1 volleybal

Geplaatst op donderdag 8 mei 2014 door XLLease

Onlangs is er een unieke en verregaande samenwerking totstand gekomen tussen Eredivisie volleybalteam Prins/VCV Heren 1 uit Veenendaal en universele leasemaatschappij XLLease uit Apeldoorn.

Prins/VCV heeft een moeilijke periode achter de rug en het team dat op het allerhoogste volleybalniveau in Nederland presteert is eerder dit jaar uit het diepe dal getrokken door twee van hun eigen spelers: Hugo Rijken en Rowan van Vreede.

Zij zijn hard op weg om het team professioneler dan ooit op te bouwen en zowel sportief als zakelijk weer terug te brengen naar de top. Een krachtige en trouwe aanhang van fans en sponsoren is als één blok achter hen gaan staan en heeft vertrouwen uitgesproken voor de toekomst. Met het behouden van toptrainer Ivo Martinovic en het aantrekken van meerdere talenten is er sportief ook een goede en solide basis voor de toekomst. XLLease heeft haar kennis ter beschikking gesteld om de club professioneel naar een hoger niveau te tillen en voorziet tevens in één van de vraagstukken: mobiliteit. Als partner in de Businessclub zal XLLease tevens de overige partners en sponsoren zowel zakelijk als privé bijstaan in al hun vragen op gebied van mobiliteit.