XLLeaseNieuwsPersberichtenXLLease levert Motorbrigadenl nieuwe motoren

XLLease levert Motorbrigadenl nieuwe motoren

Geplaatst op maandag 3 maart 2014 door XLLease

Op 13 juni jl. heeft XLLease zeven nieuwe Yamaha motoren, door Honac te Apeldoorn vol voorzien van specialistisch communicatie apparatuur, afgeleverd aan Motorbrigade.nl te Neede. De motoren zijn geleverd door Yamaha Motor Nederland met wie XLLease een strategisch partnership heeft op het gebied van (full operationele)leasing van motoren.

Motorbrigade.nl

Rob van Zijtveld en Ingrid Winters runnen vanuit Neede Motorbrigade.nl. Motorbrigade.nl b.v. levert onder andere verkeersregelaars en beveiligers. Tevens leveren zij gecertificeerd personeel voor alle denkbare evenementen. Via motorleasing van Yamaha Motor Nederland zijn zij bij XLLease gekomen, omdat XLLease een van de weinige partijen is die motorleasing op basis van full operationele lease aanbieden.

Yamaha Motor Nederland

Yamaha Motor Nederland is verantwoordelijk voor de marketing en distributie van het merk Yamaha in Nederland. Tevens is Yamaha Motor Nederland importeur van de bootmerken Buster, Crescent, Linder, Pioner en Yamarin in de Benelux. Voor al deze producten kan een beroep gedaan worden op een officieel netwerk van geselecteerde dealers. Meer informatie over het leasen van Yamaha motoren voor de zakelijke markt kan verkregen worden op www.yamahalease.nl, als ook op de websites van XLLease (www.xllease.nl) en Yamaha (www.yamaha-motor.eu/nl)

XLLease

Met een heldere dienstverlening, hoog gekwalificeerd personeel en unieke voorwaarden behoort universele leasemaatschappij XLLease tot de meest vooruitstrevende leasemaatschappijen van Nederland. Je kunt hier terecht voor mobiliteitsoplossingen van één tot zelfs honderden auto’s of motoren. De betrokken bedrijven hopen de goede samenwerking nog vele jaren voort te zetten. Bijschrift foto: Rob van Zijtveld van Motorbrigade.nl schudt Henk Gerrits (XLLease) de hand en krijgt de sleutels overhandigd. Ingrid Winters (Motorbrigade.nl) en Arno Sunnotel (Yamaha Motor Nederland) kijken toe.