XLLeaseNieuwsPersberichtenXLLease focust ook op particulier en steunt Roparun Centra

XLLease focust ook op particulier en steunt Roparun Centra

Geplaatst op donderdag 8 mei 2014 door XLLease

XLLease heeft de nieuwste Volkswagen up! in de privé lease en biedt deze tegen een zeer aantrekkelijk tarief aan. De kosten van het instapmodel – de Volkswagen take up! – bedragen slechts €199,- per maand. De up! is er in drie modellen die naar eigen wens aan de persoonlijke smaak aangepast kunnen worden.

1 jaar GRATIS rijden in de Volkswagen up! XL

XLLease pakte in december flink uit om privé lease onder de aandacht te brengen. Een radiocommercial op Radio 2 rondom de Top 2000 in de afgelopen Kerstweek vestigde de aandacht op deze nieuwe manier van autorijden. Daarnaast liep er een bijzondere actie: 1 jaar GRATIS rijden in de Volkswagen up! XL en er zelf ook nog 2 weggeven. Particulieren konden zich voor deze actie aanmelden via de website of via Facebook.

 

Extra aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Extra winkans was er voor diegenen die de auto’s aan een goed doel wilden schenken. Door een motivatie in te vullen waarom deelnemers vonden dat één of meerdere kanshebbers de auto verdienden, konden zij de kans vergroten op 1 jaar gratis rijden. De actie liep tot 8 januari 2012 en de winnaars werden bekendgemaakt op 9 januari 2012. De winnaar is Rick Smit uit Zwolle. Zijn motivatie luidde: “Roparun is een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar R’dam. De organisatie zet veel voertuigen in; maar niet één zo compact als de up!” Na overleg is besloten de twee auto’s te schenken aan de stichting Roparun Centra, één van de doelen van de Roparun.

Roparun Centra

Een jaar geleden startte stichting Roparun Centra met een missie; de realisatie van het eerste centrum voor optimale ondersteuning bij kanker. Resultaat is het Roparun Centrum op de Zorgboulevard in Rotterdam. Met zo’n acht partners onder één dak streeft het centrum naar integraal aanbod van diensten voor mensen met kanker en naasten. Praktische en gerichte ondersteuning waarmee je verder kunt.

Belandt iemand met kanker of een naaste in het centrum dan is daar in eerste instantie de wegwijzer. Een unieke functie die wordt bekleedt door een maatschappelijk werkster. Zij is volledig thuis in de wereld van en rondom kanker. Geheel vrijblijvend kunnen mensen gratis bij haar terecht met vragen om advies en de route uitstippelen naar verdere ondersteuning. Dit kan binnen, maar ook buiten ons centrum plaatsvinden. Het Roparun Centrum is het adres voor uitgebreide informatie, haarwerken, een speciaal spreekuur voor allochtonen met kanker, inloopactiviteiten, een gesprek met een psycholoog, ondersteuning bij de weg terug naar werk, borstprotheses, huidtherapie en schoonheidsspecialiste.

Bijschrift foto: v.l.n.r. Frank J. van Klink (Directeur XLLease) schudt prijswinnaar Rick Smit de hand en overhandigd de sleutels, Mathilde van der Breggen (medewerker Roparun Centrum Rotterdam) en Maurice Dijkshoorn (Medewerker PR & Communicatie Stichting Roparun Centra).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Maurice Dijkshoorn               Stichting Roparun Centra 06 – 48 59 01 16

Edwin Talma                          XLLease 055 – 539 53 33