XLLeaseNieuwsPersberichtenSuccesvolle Apeldoornse samenwerking

Succesvolle Apeldoornse samenwerking

Geplaatst op donderdag 8 mei 2014 door XLLease

Onlangs is er een mooie Apeldoornse samenwerking ontstaan tussen de kledingwinkels van Bla-Bla, Volkswagen-dealer Autohaas en leasemaatschappij XLLease. Directeur/eigenaar van de Bla-Bla Stores, Theo Wiggers besloot tot aanschaf van drie chique en zuinige Volkswagen Polo’s met de unieke Bluemotion techniek. Theo Wiggers: “ook voor ons zijn het moeilijkere economische tijden, maar ik vind dat je als werkgever verantwoordelijk bent om hier een positieve draai aan te geven en de negativiteit moet doorbreken. Ik ben trots op mijn medewerkers en ben zeer blij dat zij mij in deze tijden trouw zijn, als dank daarvoor krijgen zij van mij een lease-auto. Zij leveren zelf een eigen bijdrage, waardoor de kosten voor de lease-auto voor iedereen aantrekkelijk blijven. De keuze voor de Volkswagen Polo was duidelijk; de uitstraling van de auto moest van hoge kwaliteit en tevens trendy zijn, net als onze mooie merken welke wij vertegenwoordigen in de kledingwinkels in het centrum van Apeldoorn. Door de bestickering op de auto’s is het direct een visitekaartje voor al onze winkels.”

De in Apeldoorn gevestigde landelijke en universele leasemaatschappij XLLease, heeft Theo Wiggers het gehele traject begeleid en zal alle zorgen rondom het beheer, risico en administratie uit handen nemen. Robbert Verbeek, Accountmanager New Business binnen XLLease: “Theo had vooraf een paar duidelijke wensen waardoor hij uiteindelijk bij XLLease terechtgekomen is; hij wilde een persoonlijke benadering, geen verrassingen gedurende het contract en de beste zorg voor de auto’s én berijders. Voor één vast maandtarief en factuur, heeft Theo geen omkijken meer naar bijvoorbeeld reparatie, onderhoud en verzekering. Wij stimuleren de berijders daarnaast pro-actief om zuinig met de auto’s om te gaan en op het moment dat er toch een keer schade gereden is, halen wij de auto kostenloos op, zetten vervangend vervoer neer en brengen de auto weer terug na schadereparatie. Door onze one-stop-shopping strategie kan de lokale Volkswagen dealer Autohaas het onderhoud, ruit- en schadereparatie en bijvoorbeeld bandenvervanging uitvoeren. Er is dus wederom sprake van een perfecte samenwerking tussen drie prachtige, succesvolle Apeldoornse ondernemingen!”

Bla-Bla Stores

De in het centrum van Apeldoorn gevestigde kledingwinkels van Bla-Bla (resp. Classics, Trends en Deluxe) vertegenwoordigen o.a. de volgende trendy merken: Scotch & Soda, Replay, Diesel, PME Legend, Cast Iron, Armani, Bikkembergs, Botticelli en Iceberg. Voor een totaaloverzicht van de vestigingen en merken: http://www.blablastores.nl/

XLLease

Met een heldere dienstverlening, hoog gekwalificeerd personeel en unieke voorwaarden behoort universele leasemaatschappij XLLease tot de meest vooruitstrevende leasemaatschappijen van Nederland. Je kunt hier terecht voor mobiliteitsoplossingen van één tot zelfs honderden auto’s. Voor meer informatie over XLLease: https://www.xllease.nl/

Bijschrift foto: v.l.n.r. Robbert Verbeek (Accountmanager New Business XLLease) schudt Theo Wiggers (directeur/eigenaar Bla-Bla Stores) de hand, Naast de splinternieuwe auto’s staan Paul Foederer (shopmanager Bla-Bla Deluxe), Roy Wiggers (medewerker Bla-Bla Trends) en David Nijhof (assistent-shopmanager Bla-Bla Classics).