XLLeaseNieuwsPersberichtenXLLease gaat voor duurzame relatie met klanten en samenleving

XLLease gaat voor duurzame relatie met klanten en samenleving

Geplaatst op vrijdag 23 juni 2017 door Liane Dijkslag

In aanloop naar het keurmerk ‘Duurzaam Autoleasen’ tekende Frank van Klink vandaag het manifest Duurzaam Wagenparkbeheer. De komende periode doorloopt men de audits voor het keurmerk van de koplopers in duurzaamheid.

XLLease, een volwaardige en zelfstandige dochteronderneming binnen de Autohaas Groep, adviseert en ontzorgt ondernemers bij hun mobiliteitsvraagstukken. XLLease streeft naar langdurige en bestendige relaties met haar klanten.

“Een duurzame relatie met onze klanten is alleen mogelijk als je duurzaam onderneemt”: zegt Frank van Klink directeur van XLLease. Op de website van XLLease prijkt een lange lijst van regionale initiatieven en doelen die men steunt. “Wij streven voortdurend naar een juiste balans tussen mens, milieu en bedrijfsvoering. Samen met andere organisaties en door eigen initiatieven leveren wij een bescheiden bijdrage aan een betere wereld”.

Met het tekenen van het manifest Duurzaam Wagenparkbeheer, treedt XLLease toe aan de selecte groep van leasemaatschappijen die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben. In de komende maanden zal XLLease geauditeerd worden voor het keurmerk ‘Duurzaam Autoleasen’, waaraan pittige eisen ten grondslag liggen. “We hebben er alle vertrouwen in dat XLLease deze audits succesvol zal doorlopen en binnenkort ook het keurmerk mag voeren”: aldus Harry Filon van Duurzaam Autoleasen.