XLLeaseNieuwsPersberichtenAutohaas Autoverhuur start met Free to Go

Autohaas Autoverhuur start met Free to Go

Geplaatst op vrijdag 18 april 2014 door XLLease

In Nederland wordt men zich steeds meer bewust van het feit dat mobiliteit meer is dan “een auto voor de deur”. Daarnaast wil de consument graag keuzevrijheid in automobiliteit. Free to Go is het concept dat hierop inspeelt. Als consument, maar ook als zakelijk partner, zit je nergens aan vast. Je hebt 24/7 een auto beschikbaar en de keuze uit diverse modellen.

Hoe werkt het

Klanten registreren zich via de website www.freetogo.nl. Als, na een uitgebreide controle van de klant, alle lampen op groen staan, krijgt de klant een eigen pas. Vervolgens kan er een auto worden gereserveerd en kan men ook direct zien waar de dichtstbijzijnde auto staat. Met de genoemde pas kan de auto worden geopend. De sleutel van de auto ligt in het dashboardkasje. Rijden maar!

Wat gaan we er mee doen

Op de langere termijn kunnen we de Free to Go auto’s inzetten voor de particuliere markt. In eerste instantie willen we het concept inzetten bij een aantal bestaande klanten die in veel gevallen snel een auto nodig hebben. De auto staat bij de klant en wanneer een auto nodig is, wordt een reservering gemaakt en kunnen zij vrijwel direct rijden. Uiteraard kunnen wij al deze bewegingen volgen. We zien de reservering binnenkomen maar we zien de auto ook rijden.

Binnenkort worden ook een tweetal Crafters klaargemaakt voor Free to Go. Dit op verzoek van Logicx in Apeldoorn. Hiermee hebben zij ook buiten onze openingstijden de beschikking over deze auto’s, indien nodig.

Al met al een prachtige manier om ons te blijven ontwikkelen en mee te gaan met de vernieuwingen in de markt.