XLLease begeleidt u rimpelloos naar een actuele en nieuwe autoregeling

Geschreven door John Plette
16-2-2021 | Leesduur 5 min
Geschreven door John Plette, Commercieel Directeur
16-2-2021 | Leesduur 5 min
XLLease
Het is nu moeilijk voor te stellen, maar er komt een einde aan corona. Ik zie bedrijven al voorzichtig voorsorteren op dat ‘nieuwe normaal’. Neem thuiswerken. Dat zal, denk ik, een blijvertje worden. Al is het maar voor één tot twee dagen per week. Dit heeft impact op interne en bestaande autoregelingen, want het aantal gereden kilometers zal door thuiswerken structureel dalen. De kernvraag? Klopt de autoregeling die u nu hanteert nog wel?

Anticiperen op het ‘nieuwe normaal’                                                                                                                         

XLLease is de eerste om daarin creatief met u mee te denken. Want ís die leaseauto voor uw, regelmatig thuiswerkende, medewerker dan nog wel essentieel? En hoe gaat u binnen dit ‘nieuwe normaal’ om, met eerder afgesproken vergoedingen zoals eigen bijdragen? Veelal zijn leasebedragen in autoregelingen gebaseerd op een normkilometrage. Wellicht is dat in de nieuwe werkelijkheid helemaal geen realistisch normkilometrage meer. XLLease kan hierin concreet met u meedenken door het flexibel aanpassen van uw bestaande autoregeling. Veel ondernemers zijn hierin zoekend en XLLease helpt u graag op weg, letterlijk en figuurlijk.

Impact elektrische auto’s             

Naast corona speelt er nog een tweede ontwikkeling. De elektrische auto is sterk in opkomst en in mijn ogen zijn er drie ontwikkelingen die hieraan bijdragen, namelijk de groeiende actieradius, dalende aanschafprijzen en de gloednieuwe modellen van elektrische auto’s in de zakelijke middenklasse. Het omslagpunt van elektrische auto’s (en plug-in hybrids) ten opzichte van auto’s met een verbrandingsmotor verandert snel in het voordeel van elektrische auto’s en zorgt voor een sterke groei van de vraag hiernaar. Veel autofabrikanten hebben aangekondigd binnen enkele jaren alleen nog elektrische auto’s te produceren. 

XLLease, uw goed luisterende adviespartner                                                                                                                   

Hoe kunt u deze groei van elektrische auto’s in uw organisatie inbedden, ook nog eens in het licht van corona? Ook hierin is XLLease uw weloverwogen en goed luisterende adviespartner in relatie tot een onontkoombare ontwikkeling waarbij nog veel zaken niet zijn uitgekristalliseerd. Hierbij gaan we uit van maatwerk voor uw organisatie. Een aannemer heeft bijvoorbeeld een totaal andere mobiliteitsbehoefte dan een retailer. Hierbij geven we zelfs op de meest gedetailleerde vragen een werkbaar en kloppend antwoord. Zoals: Een medewerker met een elektrische auto verhuist, maar wie verhuist dan de bijbehorende laadpaal van de zaak? En neem je een laadoplossing thuis voor de elektrische auto van de zaak wel of niet mee in je mobiliteitsbudget? Deze ontwikkelingen raken de leaseklanten van XLLease. Onze ervaren mobiliteitsadviseurs zijn uitstekend in staat om zelfs op uw meest uiteenlopende vragen een helder antwoord te geven. Bedoeld om u rimpelloos de transitie naar een nieuwe autoregeling en/of mobiliteitsbeleid te laten maken. Gebaseerd op onze mix van persoonlijke aandacht en ruime  expertise. 

Blijven communiceren 

Ook tijdens corona blijven we volop met onze relaties communiceren. Langskomen kan even niet, maar we zijn blijven bellen om te informeren hoe het met onze relaties gaat en of we nog iets voor hen kunnen betekenen. Ondersteunend aan die persoonlijke communicatie hebben we onlangs onze nieuwe XLLease website geïntroduceerd. In maart presenteren we onze nieuwe app voor leaserijders, met veel handige functionaliteiten. Kortom, we stay in touch!

Profiteer nu nog van slechts 8% bijtelling                                                                                                                       

Tot slot wijs ik u graag op een mooie actie. Eind 2020 hebben we meerdere elektrische auto’s op naam gezet. Kiest u hier nu voor? Dan profiteert u nog van het ‘oude’ voordeel van slechts 8% bijtelling. Denk bijvoorbeeld aan een Audi e-tron of VW ID.3. Op voorraad, direct leverbaar, met een aantrekkelijk leasetarief én dus slechts 8% bijtelling.  Benieuwd? Kijk bij onze XLDeals.

 

Ik wens u goede zaken. Benader ons gerust met al uw vragen. U kunt altijd op een snel, adequaat en passend antwoord rekenen. De beloften in deze blog maken wij dan graag concreet voor u waar.

John Plette

 
Bedrijfsinformatie
Productinformatie
Geschreven door John Plette
16-2-2021 | Leesduur 5 min
Geschreven door John Plette | Commercieel Directeur @ XLLease
16-2-2021
Lees meer over:
Delen