XLLeaseNieuwsPersberichten7UP voor talenten van High Select

7UP voor talenten van High Select

Geplaatst op donderdag 8 mei 2014 door XLLease

7UP! voor talenten van High Select

Onlangs hebben zeven talentvolle Management Trainees van detacheerder High Select B.V. uit Amersfoort hun nieuwe Volkswagen up! in ontvangst mogen nemen.

High Select was aan vervanging van het wagenpark toe en de keuze hierbij viel op universele leasemaatschappij XLLease. Het persoonlijke contact, slagvaardigheid, flexibiliteit en heldere voorwaarden waren hierin doorslaggevend. De keuze voor de Volkswagen up! en leverende dealer Autohaas uit Apeldoorn was eveneens gemakkelijk.

Jos Korner (algemeen directeur High Select); “wij zijn in het verleden nogal eens tegen kostenverhogende verrassingen aangelopen bij leasemaatschappijen. Onduidelijkheden bij afwijkingen op het contract, onverwachte facturen en ik vond daar ook niet de proactieve en flexibele houding die ik zoek in partners. XLLease bood meerdere unieke mogelijkheden om dit te voorkomen en inzichtelijk te maken. De keuze voor de Volkswagen up! was snel gemaakt; wij waren op zoek naar de meest representatieve, maar wel gunstige oplossing zonder op kwaliteit in te leveren. De Volkswagen up! is de absolute koploper in deze klasse.”

Robbert Verbeek (Accountmanager New Business); “Wij hebben High Select geadviseerd te kiezen voor ons unieke product XLLease Voorwaarden. Dit maakt het mogelijk om afwijkingen op het contract tot op de cent nauwkeurig inzichtelijk te maken en tevens geldt er een kosteloze voortijdige beëindigingsregeling. Tot slot heeft Volkswagen dealer Autohaas uit Apeldoorn er een feestelijke aflevering van gemaakt!”

High Select
High Select biedt een Traineeprogramma aan, specifiek gericht op hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt. Wij bieden dit Traineeship aan in verschillende varianten. U kunt gebruik maken van dit Traineeprogramma om jonge en onervaren starters voor uw organisatie aan te trekken, maar ook om tijdelijke projecten uit te laten voeren. Voor meer informatie over High Select: www.highselect.nl

XLLease
Met een heldere dienstverlening, hoog gekwalificeerd personeel en unieke voorwaarden behoort universele leasemaatschappij XLLease tot de meest vooruitstrevende leasemaatschappijen van Nederland. Je kunt hier terecht voor mobiliteitsoplossingen van één tot zelfs honderden auto’s. Voor meer informatie over XLLease: https://www.xllease.nl/
Bijschrift foto: De Talenten van High Select nemen hun auto’s in ontvangst van Bjorn Penterman (Fleetsales Autohaas); Erik-Jan Vlietman, Linda Raanhuis, Freke Haenen, Erwin Bosman, Jochem Ooijevaar, Marissa IJtsma. Niet op de foto, maar tevens in het bezit van de schitterende up!: Irma IJsseldijk.