XLLeaseLeasevormenHybride auto leasen

Hybride auto leasen

Uiteraard kunt u bij XLLease in Apeldoorn ook een hybride auto leasen. U spaart er het milieu mee én uw portemonnee. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een hybride auto te leasen? Neem dan contact op met XLLease.

Bekijken welke leaseauto’s hybride zijn? XLLease heeft een lijst met hybride leaseauto’s geselecteerd.

Hybride auto’s: minder uitstoot van C02

Een hybride auto wordt voor een deel aangedreven door een benzine- en/of dieselmotor en deels door een elektromotor. Deze hybridetechniek geeft aantoonbaar minder uitstoot van C02. Met uw volle tank kunt u wel tot 1.000 kilometer rijden. Uw auto met een hybrideaandrijving verbruikt behoorlijk minder dan een soortgelijke auto uit dezelfde gewichts- en prestatieklasse die rijdt met een benzinemotor.

Hybride auto’s rijden op normale benzine en daarvoor gelden dus de actuele benzine- of dieselprijzen. Welke hybride auto u ook least bij XLLease in Apeldoorn: deze leveren wij u rechtstreeks vanuit de fabriek met een hybridesysteem. Uw auto is dus direct klaar voor rijden en verlangt geen enkele andere aanpassing.

Fiscale gevolgen van een hybride auto leasen

Een hybride auto leasen is financieel aantrekkelijk. Wel zullen de fiscale regels omtrent het leasen van hybride auto’s met ingang van 2016 veranderen. De belangrijkste aanpassingen? Berijders van hybride auto’s met een CO2-uitstoot van maximaal vijftig gram worden niet langer vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting. Vanaf 2016 moeten zij de helft gaan betalen. De bijtellingcategorie van zeven procent blijft wel bestaan, maar gaat vanaf 2016 alleen gelden voor volledig elektrische auto’s. Voor hybride auto’s met een uitstoot tot en met vijftig gram geldt vanaf dat jaar een bijtelling van veertien procent.